Σχεδόν έτοιμο το The Last of Us 2! (pic)

Αναμφίβολα, το The Last of Us 2 αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα παιχνίδια του PS4 αυτή τη στιγμή. Μπορεί να υπάρχει σχετική ησυχία περί του σχεδιασμού του παιχνιδιού από την αποκάλυψη του κατά την E3 2018, αλλά η Naughty Dog έδωσε πρόσφατα… τροφή! Συγκεκριμένα, ένα tweet με τη The End του σεναρίου ήταν αρκετό για να δώσει ένεση αδρεναλίνης στον κόσμο που το περιμένει εναγωνίως! Αυτό το γνώριζε πολύ καλά ο σχεδιαστής Neil Druckmann που αποφάσισε να «παίξει» με τα συναισθήματα των οπαδών της σειράς. Just shot this scene… so… 😔 pic.twitter.com/uyjbpTdfxC — Neil Druckmann (@Neil_Druckmann) April 17, 2019

Αναμφίβολα, το The Last of Us 2 αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα παιχνίδια του PS4 αυτή τη στιγμή.

Μπορεί να υπάρχει σχετική ησυχία περί του σχεδιασμού του παιχνιδιού από την αποκάλυψη του κατά την E3 2018, αλλά η Naughty Dog έδωσε πρόσφατα… τροφή!

Συγκεκριμένα, ένα tweet με τη The End του σεναρίου ήταν αρκετό για να δώσει ένεση αδρεναλίνης στον κόσμο που το περιμένει εναγωνίως! Αυτό το γνώριζε πολύ καλά ο σχεδιαστής Neil Druckmann που αποφάσισε να «παίξει» με τα συναισθήματα των οπαδών της σειράς.

Περισσότερα νέα για το The Last of Us 2