Πρόωρη έκδοση του Dreams για το PS4!

Την ευκαιρία να παίξουν το Dreams για το PS4 θα έχουν οι χρήστες πρόωρα! Όπως ανακοινώθηκε από τη Media Molecule το πολυαναμενόμενο παιχνίδι θα έχει early access edition μέσα στις επόμενες ώρες. Αναλυτικά η ανακοίνωση για το early access στο Dreams: «Το early access του Dreams προφανώς και δεν θα περιλαμβάνει όσα θα έχει η full έκδοση του αλλά θα δίνεται στους χρήστες η ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους toolset γεμάτο και έτοιμο για δημιουργία. Επιπλέον, θα υπάρχουν διαδραστικά tutorials, templates και επιπλέον υλικό στο οποίο θα έχουν πρόσβαση οι παίκτες.»    

Την ευκαιρία να παίξουν το Dreams για το PS4 θα έχουν οι χρήστες πρόωρα!

Όπως ανακοινώθηκε από τη Media Molecule το πολυαναμενόμενο παιχνίδι θα έχει early access edition μέσα στις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το early access στο Dreams:

«Το early access του Dreams προφανώς και δεν θα περιλαμβάνει όσα θα έχει η full έκδοση του αλλά θα δίνεται στους χρήστες η ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους toolset γεμάτο και έτοιμο για δημιουργία. Επιπλέον, θα υπάρχουν διαδραστικά tutorials, templates και επιπλέον υλικό στο οποίο θα έχουν πρόσβαση οι παίκτες.»