Αναβαθμίζεται το Mario Tennis Aces!

Η Nintendo και η Camelot συνεχίζουν να βγάζουν αναβαθμίσεις για το πρώτο Mario Sports παιχνίδι στο Switch, το Mario Tennis Aces. Το ολόφρεσκο update 3.0 κυκλοφόρησε επίσημα και είναι αξιοσημείωτο καθώς φέρνει στο παιχνίδι ένα νέο mode, ένα καινούργιο Co-Op Challenge και ορισμένες διορθώσεις σε θέματα που αφορούσαν το balance των ηρώων. Πρώτα από όλα, το Ring Shot εντάχθηκε στο αρχικό μενού. Το mode αυτό περιλαμβάνει μέχρι 4 παίκτες που βρίσκονται κοντά σε μία κονσόλα Switch και περιέχει τα εξής: Singles, Doubles και Yoshi’s Ring Shot! Σκοπός στο καθένα από αυτά είναι να μεταφέρεις τη μπάλα μπρος και πίσω στα […]

Η Nintendo και η Camelot συνεχίζουν να βγάζουν αναβαθμίσεις για το πρώτο Mario Sports παιχνίδι στο Switch, το Mario Tennis Aces.

Το ολόφρεσκο update 3.0 κυκλοφόρησε επίσημα και είναι αξιοσημείωτο καθώς φέρνει στο παιχνίδι ένα νέο mode, ένα καινούργιο Co-Op Challenge και ορισμένες διορθώσεις σε θέματα που αφορούσαν το balance των ηρώων.

Πρώτα από όλα, το Ring Shot εντάχθηκε στο αρχικό μενού. Το mode αυτό περιλαμβάνει μέχρι 4 παίκτες που βρίσκονται κοντά σε μία κονσόλα Switch και περιέχει τα εξής: Singles, Doubles και Yoshi’s Ring Shot! Σκοπός στο καθένα από αυτά είναι να μεταφέρεις τη μπάλα μπρος και πίσω στα δαχτυλίδια που εμφανίζονται στο γήπεδο. Με αυτόν τον τρόπο, φτάνεις σε υψηλό σκορ μέσα σε συγκεκριμένο περιορισμένο χρόνο.