Έτοιμο το νέο update του Nintendo Switch!

Πολλές αλλαγές έρχονται με το ολοκαίνουργιο update του Nintendo Switch! Οι πιο αξιοσημείωτες ανάμεσα σε αυτές είναι όσες αφορούν τη μεταφορά των saves από τη μία κονσόλα Switch στην άλλη αλλά και την ευκολότερη ταξινόμηση των παιχνιδιών που θα έχει η κονσόλα. Όσον αφορά τη μεταφορά των Saves, το update 8.0.0 επιτρέπει τη διαδικασία διαγράφοντας, ωστόσο, το save που περιέχει η αρχική κονσόλα. Για να το κάνει κάποιος αρκεί να ακολουθήσει τα βήματα: System Settings > Data Management > Transfer Your Save Save. Την πλήρη λίστα των αλλαγών που φέρνει το update θα τη βρείτε εδώ.

Πολλές αλλαγές έρχονται με το ολοκαίνουργιο update του Nintendo Switch!

Οι πιο αξιοσημείωτες ανάμεσα σε αυτές είναι όσες αφορούν τη μεταφορά των saves από τη μία κονσόλα Switch στην άλλη αλλά και την ευκολότερη ταξινόμηση των παιχνιδιών που θα έχει η κονσόλα.

Όσον αφορά τη μεταφορά των Saves, το update 8.0.0 επιτρέπει τη διαδικασία διαγράφοντας, ωστόσο, το save που περιέχει η αρχική κονσόλα. Για να το κάνει κάποιος αρκεί να ακολουθήσει τα βήματα: System Settings > Data Management > Transfer Your Save Save.

Την πλήρη λίστα των αλλαγών που φέρνει το update θα τη βρείτε εδώ.