Το επίσημο trailer του Star Wars: Jedi Fallen Order! (vid)

Μία μόλις μέρα μετά τα αποκαλυπτήρια του Episode 9, κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer για το Star Wars: Jedi Fallen Order! Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο Star Wars Celebration κατά το live stream του Jedi Fallen Order. Το εν λόγω trailer αποκαλύπτει μερικούς από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο παιχνίδι καθώς και μερικά κομμάτια από το story. Το παρακάτω Trailer παρουσιάζει τον βασικό ήρωα Cal Kestis κατά την προσπάθεια του να επιβιώσει σε έναν γαλαξία μετά από τα γεγονότα του Revenge of the Sith. Ο ίδιος λέει μάλιστα: «Υπάρχουν τρεις κανόνες για να επιβιώσεις. Μην ξεφεύγεις. Αποδέξου το παρελθόν. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν.» […]

Μία μόλις μέρα μετά τα αποκαλυπτήρια του Episode 9, κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer για το Star Wars: Jedi Fallen Order!

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο Star Wars Celebration κατά το live stream του Jedi Fallen Order. Το εν λόγω trailer αποκαλύπτει μερικούς από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο παιχνίδι καθώς και μερικά κομμάτια από το story.

Το παρακάτω Trailer παρουσιάζει τον βασικό ήρωα Cal Kestis κατά την προσπάθεια του να επιβιώσει σε έναν γαλαξία μετά από τα γεγονότα του Revenge of the Sith. Ο ίδιος λέει μάλιστα: «Υπάρχουν τρεις κανόνες για να επιβιώσεις. Μην ξεφεύγεις. Αποδέξου το παρελθόν. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν.»

Δείτε το trailer:

Περισσότερα νέα για το Star Wars: Jedi Fallen Order