Επίσημο το expansion του Star Wars: The Old Republic!

Το MMO του Star Wars, το The Old Republic μπορεί να κυκλοφόρησε το μακρινό 2011, αλλά συνεχίζει να εντάσσει νέο υλικό. Μάλιστα, ανακοινώθηκε το 7ο κατά σειρά expansion του με ονομασία, Onslaught. Το Onslaught αποτελεί το πρώτο expansion τα τελευταία 3 χρόνια καθώς το Knight’s of the Eternal Throne είχε κυκλοφορήσει το 2016. Η ανακοίνωση της παραγωγής ανέφερε τα ακόλουθα για το πολυσυζητημένο γεγονός: «Το Star Wars: The Old Republic: Onslaught θα βάζει τους παίκτες στην καρδιά του πολέμους ανάμεσα σε Galactic Republic και Sith Empire. Εσείς θα παραμείνετε πιστοί στους δικούς σας ή θα κάνετε τα πάντα για να […]

Το MMO του Star Wars, το The Old Republic μπορεί να κυκλοφόρησε το μακρινό 2011, αλλά συνεχίζει να εντάσσει νέο υλικό. Μάλιστα, ανακοινώθηκε το 7ο κατά σειρά expansion του με ονομασία, Onslaught.

Το Onslaught αποτελεί το πρώτο expansion τα τελευταία 3 χρόνια καθώς το Knight’s of the Eternal Throne είχε κυκλοφορήσει το 2016.

Η ανακοίνωση της παραγωγής ανέφερε τα ακόλουθα για το πολυσυζητημένο γεγονός:

«Το Star Wars: The Old Republic: Onslaught θα βάζει τους παίκτες στην καρδιά του πολέμους ανάμεσα σε Galactic Republic και Sith Empire. Εσείς θα παραμείνετε πιστοί στους δικούς σας ή θα κάνετε τα πάντα για να σαμποτάρετε τον πόλεμο; Η επιλογή είναι δική σας.»

 

Περισσότερα νέα για το Star Wars: The Old Republic: Revan