Το επετειακό update του Sea of Thieves… τα σπάει!

Το Sea of Thieves μετρά ήδη έναν χρόνο κυκλοφορίας! Μέσα σε αυτόν τον χρόνο η εταιρία παραγωγής άκουσε τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια. Πολλοί διασκέδασαν με την περιπέτεια πειρατών αλλά άλλοι θεώρησαν πως δεν ήταν αρκετή! Για να καλύψει αμφότερους η Rare αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα επετειακό update που θα περιλαμβάνει μπόλικο υλικό. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες μιλούν για νέο αφηγηματικό questline με όνομα Tall Tales: Shores of Gold καθώς και ολόφρεσκο PvP mode που θα ακούει στο όνομα, The Arena. Ας σταθούμε στο τελευταίο κομμάτι. Το The Arena θα είναι ένα 24λεπτο ματς όπου θα ανταγωνίζονται 5 ομάδες σε […]

Το Sea of Thieves μετρά ήδη έναν χρόνο κυκλοφορίας!

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο η εταιρία παραγωγής άκουσε τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια. Πολλοί διασκέδασαν με την περιπέτεια πειρατών αλλά άλλοι θεώρησαν πως δεν ήταν αρκετή!

Για να καλύψει αμφότερους η Rare αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα επετειακό update που θα περιλαμβάνει μπόλικο υλικό. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες μιλούν για νέο αφηγηματικό questline με όνομα Tall Tales: Shores of Gold καθώς και ολόφρεσκο PvP mode που θα ακούει στο όνομα, The Arena.

Ας σταθούμε στο τελευταίο κομμάτι. Το The Arena θα είναι ένα 24λεπτο ματς όπου θα ανταγωνίζονται 5 ομάδες σε ένα κυνήγι θησαυρού προσθέτοντας έτσι μια πιο multiplayer διασκέδαση για τους παίκτες!

 

Περισσότερα νέα για το Sea of Thieves