Η επιτυχία του Vampyr φέρνει νέο… video game!

To 2018 κυκλοφόρησε το Vampyr, ένα παιχνίδι με έναν γιατρό που μεταμορφώθηκε σε βρικόλακα και πάλευε συνεχώς με τη δίψα του για αίμα. Το παιχνίδι αυτό σημείωσε τεράστια επιτυχία πωλώντας πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως! Όντας αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα σε Dontnod Entertainment και Focus Home Interactive, η επιτυχία του Vampyr οδήγησε στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Μέσα στους όρους της ανανέωσης υποκρύπτεται και η έκδοση νέου παιχνιδιού που θα υπόσχεται πολλά! Συγκεκριμένα η Dontnod το χαρακτήρισε ως ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα της! Ωστόσο, καμία από τις δύο εταιρίες δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα. […]

To 2018 κυκλοφόρησε το Vampyr, ένα παιχνίδι με έναν γιατρό που μεταμορφώθηκε σε βρικόλακα και πάλευε συνεχώς με τη δίψα του για αίμα. Το παιχνίδι αυτό σημείωσε τεράστια επιτυχία πωλώντας πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως!

Όντας αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα σε Dontnod Entertainment και Focus Home Interactive, η επιτυχία του Vampyr οδήγησε στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μέσα στους όρους της ανανέωσης υποκρύπτεται και η έκδοση νέου παιχνιδιού που θα υπόσχεται πολλά! Συγκεκριμένα η Dontnod το χαρακτήρισε ως ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα της! Ωστόσο, καμία από τις δύο εταιρίες δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

 

 

Περισσότερα νέα για το Vampyr
Tags