Fortnite 8.20: Boom Bow! (vid)

Το παιχνίδι που κάνει πάταγο τον τελευταίο καιρό πραγματοποίησε ένα ακόμη update. Ο λόγος για το Fortnite που αναβαθμίστηκε στο 8.20. Το ολόφρεσκο patch φέρνει τις δικές του αλλαγές στο παιχνίδι. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται ένα νέο όπλο, το Boom Bow. Το Boom Bow είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει η ονομασία του, ένα τόξο που θα προκαλεί εκρήξεις. Ο λόγος; Θα χρειαστεί να κοιτάξουμε στα βέλη που χρησιμοποιεί το τόξο. Στην άκρη αυτών, βρίσκονται προσκολλημένοι κάλυκες από shotgun. Συνεπώς το όπλο θα χρησιμοποιεί shotgun shells και όχι explosives. Δείτε το βίντεο με streamer που το χρησιμοποιεί:

Το παιχνίδι που κάνει πάταγο τον τελευταίο καιρό πραγματοποίησε ένα ακόμη update. Ο λόγος για το Fortnite που αναβαθμίστηκε στο 8.20.

Το ολόφρεσκο patch φέρνει τις δικές του αλλαγές στο παιχνίδι. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται ένα νέο όπλο, το Boom Bow. Το Boom Bow είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει η ονομασία του, ένα τόξο που θα προκαλεί εκρήξεις.

Ο λόγος; Θα χρειαστεί να κοιτάξουμε στα βέλη που χρησιμοποιεί το τόξο. Στην άκρη αυτών, βρίσκονται προσκολλημένοι κάλυκες από shotgun. Συνεπώς το όπλο θα χρησιμοποιεί shotgun shells και όχι explosives.

Δείτε το βίντεο με streamer που το χρησιμοποιεί:

Περισσότερα νέα για το Fortnite