Η LG OLED τηλεόραση διακρίθηκε με το Χρυσό iF Award για την αριστεία στο σχεδιασμό της

Διακρίσεις για 4 OLED τηλεοράσεις καθώς και για οικιακές συσκευές όπως η SIGNATURE KITCHEN SUITE και LG Objet

Διακρίσεις για 4 OLED τηλεοράσεις καθώς και για οικιακές συσκευές όπως η SIGNATURE KITCHEN SUITE και LG Objet

Η ειδική επιτροπή αποτελούμενη από 67 ειδήμονες του σχεδιασμού που συνεδρίασε στη Γερμανία, τίμησε την LG Electronics (LG) με 16 βραβεία, μεταξύ των οποίων το Χρυσό iF Αward για την τηλεόραση LG OLED E9. Οι νικητές ανακοινώθηκαν χθες το βράδυ στο Μόναχο στην τελετή απονομής των iF Design Award 2019. Φέτος, διακρίθηκαν 66 προϊόντα με τα Χρυσά iF Αwards ανάμεσα σε 6.375 συμμετοχές.

Η τηλεόραση LG OLED (μοντέλο E9) εξασφάλισε τη σημαντικότερη διάκριση, το Χρυσό iF Αward, για τον εξαιρετικό σχεδιασμό ο οποίος δίνει στην οθόνη την αίσθηση της επέκτασης. Η χρήση του διάφανου γυαλιού στο κάτω μέρος της οθόνης και η τοποθέτηση της βάσης λίγο πίσω από την οθόνη, δημιουργεί μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης και ‘μαγνητίζει’ τα βλέμματα. Σύμφωνα με τους κριτές της iF, η LG σχεδίασε μια τηλεόραση στην οποία η οθόνη δίνει την αίσθηση ότι αιωρείται, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο κάθε σχεδιαστή τηλεοράσεων.

Μια ευρεία γκάμα προϊόντων OLED όπως η LG SIGNATURE OLED TV R, η 8K OLED TV, η OLED TV και η Transparent OLED Signage επίσης έλαβαν iF Αwards φέτος. Ανάμεσα στους παραλήπτες των iF Design Award ξεχώρισε η LG SIGNATURE OLED TV R, η πρώτη παγκοσμίως «τυλισσόμενη» τηλεόραση, γνωστή για την ικανότητάς της να εμφανίζεται και να χαμηλώνει στη βάση της όταν δεν είναι σε λειτουργία, απλοποιώντας και αξιοποιώντας στο έπακρο τον χώρο.

Από το 1953, σχεδιαστές και κατασκευαστές προσπαθούν να κερδίσουν το καταξιωμένο iF label για τον σχεδιασμό. Αναγνωρισμένο από το iF International Forum Design GmbH που εδρεύει στο Αννόβερο, το iF Design Award, πρόκειται για ένα από τα τρία κορυφαία βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο, μαζί με το Βραβείο Red Dot Design και το IDEA (International Design Excellence Award).

Η απόκτηση ενός iF Design Award αποτελεί την επικύρωση της ποιότητας του εξαιρετικού σχεδιασμού και της άψογης εξυπηρέτησης πελατών. Για τους καταναλωτές και τους χρήστες, το iF Design Award λειτουργεί ως την απόλυτη εγγύηση ότι το προϊόν είναι το καλύτερο στην κατηγορία του.

«Ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι σε θέση να προβλέψει τις ανάγκες των πελατών μας», δήλωσε ο Noh Chang-ho, αντιπρόεδρος και επικεφαλής του corporate design της LG Electronics, ενώ συμπλήρωσε ότι «στην LG, θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε designs που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των καταναλωτών».

iF Gold Award:

LG OLED TV (μοντέλο E9)

iF Design Awards:

LG SIGNATURE OLED TV R (μοντέλο R9)

LG SIGNATURE 8K OLED TV (μοντέλο Z9)

LG OLED TV (μοντέλο C9)

Transparent OLED Signage (μοντέλο 55EW5F)

UltraWide 32:9 Οθόνη (μοντέλο 49WL95C)

LG gram (μοντέλο 17Z990)

LG Audio (μοντέλο AJ7)

Soundbar (μοντέλο SL9)

LG 4K CineBeam Laser 4K Projector (μοντέλο HU85L)

LG Bottom Freezer (μοντέλο GBB569NSAFB)

SIGNATURE KITCHEN SUITE Induction Cooktop, Steam Ovens and Coffee Machine

LG HomeBrew UX

LG Sensor Connect App

LG Global Store Management Guidebook