Το PGC Season 2 ξεκινάει

Μετά από μια μεγαλη χρονιά, το PUBG GREEK COMP επιστρέφει δριμύτερο

Μετά από μια μεγαλη χρονιά, το PUBG GREEK COMP επιστρέφει δριμύτερο. Μια χρόνια γεμάτη τουρνουά με την συνεργασία μεγάλων διοργανώσεων, καταστημάτων (PGC_S1/GAMEATHLON/INSPOT) και άλα αυτά με την βοήθεια της καλύτερης Competitive πλατφορμας FACEIT.

Η season 2 του PGC αυτή την χρονιά ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη και δίνει ένα λόγο παραπάνω τα teams να παλέψουν για την ΠΡΩΤΙΑ αφού το μεγαλύτερο για τα Ελληνικά δεδομενα έπαθλο κοστολογείται στα 2500€ για την ομάδα που θα καταφέρει να βγει νικήτρια. Η μεγαλύτερη competitive κοινότητα στην Ελλάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα της και θα κρατήσει 4 εβδομαδες.

Πριν δημιουργηθούν τα Lobbies θα πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος γύρος από qualifiers στις 16 και 17/03 και ώρα 19:00. Σε αυτές, τις τέσσερις εβδομάδες μετά τα quals, θα αναμετρηθούν οι 32 καλύτερες ομάδες σε 2 ομίλους τον ALPHA και BRAVO οπου θα παλέψουν για την τελική φάση όπου το PGC με τον ΜΕΓΑ χορηγό INSPOT EXTREME PROJECT. Οι τέσσερις εβδομάδες των groups είναι προγραμματισμένες απο 23/3 και κάθε Σάββατο εώς και το Σάββατο 13/4! Μετέπειτα, θα διοργανωθεί LAN event στην ΑΘΗΝΑ στο κατάστημα του INSPOT PROJECT EXTREME Σάββατο 20/4!

Πάρτε και εσείς μέρος στο PGC SEASON 2 αφού τα qualifiers ξεκινούν πολύ πολύ σύντομα!

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο Discord της διοργάνωσης.

Το LAN θα διεξεχθεί στα inSpot Project Extreme.