Η AOC επεκτείνει την επιτυχημένη G1 Series με τη νέα 31,5” QHD οθόνη CQ32G1

Περισσότερα pixels προσθέτει η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC στην επιτυχημένη gaming σειρά κυρτών οθονών

Περισσότερα pixels προσθέτει η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC στην επιτυχημένη gaming σειρά κυρτών οθονών G1 Series με την προσθήκη του νέου 31,5” (80 εκ) QHD μοντέλου CQ32G1. Η καινούργια οθόνη CQ32G1, η οποία απευθύνεται στους casual gamers που αναζητούν παιχνίδι με καθαρές εικόνες, ανεβάζει τον πήχη με υψηλότερη ανάλυση 2560×1440 pixels, ενώ προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms, και υποστήριξη AMD FreeSync, ίδιο όπως τα Full HD “αδελφάκια” της στη G1 Series. Εξασφαλίζοντας αυξημένη πιστότητα και λεπτομέρειες χάρη στην ανάλυση QHD, το τεράστιο μέγεθος οθόνης διάστασης 31,5″ και η καμπυλότητα 1800R προσθέτουν ένα εντελώς νέο επίπεδο βύθισης στην εμπειρία παιχνιδιού. Η CQ32G1 διατίθεται στην Ευρώπη από το Φεβρουάριο με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης € 399.

Γρήγορη, χωρίς σκίσιμο και συναρπαστική εμπειρία gaming

Η AOC CQ32G1 είναι εξοπλισμένη με ένα VA panel 31,5” (80 εκ), με ρυθμό ανανέωσης144 Hz και χρόνο απόκρισης 1 ms. Χάρη στην ανάλυση QHD, οι gamers θα επωφεληθούν από τις πιο λογικές επαυξήσεις στην ανάλυση οθόνης που καθιστά την εικόνα ευκρινή και άνετη στη χρήση χωρίς να απαιτείται κλιμάκωση.

Οι στενές στεφάνες της οθόνης CQ32G1 (2 χιλ), το λεπτό μαύρο περίγραμμα (5 χιλ) και ο σχεδιασμός χωρίς πλαίσιο, καθιστούν την οθόνη αυτή εξαιρετικό υποψήφιο για στήσιμο πολλαπλών οθονών. Μια επιφάνεια με υφή, οι τόνοι σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, καθώς και μια βάση σχήματος V με κλίση, συμπληρώνουν την εκλεπτυσμένη εμφάνιση του panel χωρίς πλαίσιο. Ενώ η φυσική βύθιση επιτυγχάνεται με την επιθετική καμπυλότητα 1800R. Επιπρόσθετα, ο ρυθμός ανανέωσης 144 Hz με το χρόνο απόκρισης 1 ms παρέχουν την ταχύτερη οπτική ανατροφοδότηση και αίσθηση σύνδεσης με το παιχνίδι χωρίς σκίσιμο, τραύλισμα και αντιληπτό θάμπωμα της κίνησης χάρη στη μεταβλητή τεχνολογία ρυθμού ανανέωσης AMD FreeSync.

Με στατική αναλογία αντίθεσης 3000:1 και κάλυψη της γκάμας sRGB κατά 124%, το οπτικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει από φωτογραφίες, ταινίες, βίντεο έως παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό, γίνεται ακόμη πιο ρεαλιστικό και εξαιρετικά ευχάριστο. Το μεγάλο μέγεθος της οθόνης και οι ευρείες γωνίες θέασης 178°/178° καθιστούν την οθόνη διαθέσιμη για πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα. Επιπλέον, δύο είσοδοι HDMI 1.4 και μία είσοδος DisplayPort 1.2 επιτρέπουν τη σύνδεση πολλαπλών πηγών.

Η τεχνολογία Flicker-Free και η λειτουργία LowBlue Mode της AOC επιτρέπουν πολύωρα gaming sessions με λιγότερη πίεση στα μάτια (συνίσταται ακόμη μέτρια χρήση). Για να διαφοροποιούν καλύτερα τους αντιπάλους, οι gamers μπορούν να προσαρμόσουν το χρωματικό κορεσμό και τα επίπεδα γκρι με 20 επίπεδα λεπτομερειών με τη λειτουργία AOC Game Color. Επίσης, η λειτουργία AOC Dial Point (δείκτης στόχευσης στην οθόνη) βοηθά τους gamers με την ακρίβειά τους και στο να στοχεύουν εκεί που λείπει ένα ήδη ενσωματωμένο στο παιχνίδι, crosshair.

Συμπληρωματικά με την οθόνη CQ32G1, η οικογένεια της G1 series αποτελείται από τρία ακόμη μοντέλα: το C24G1 με οθόνη 24 ιντσών, το C27G1 με οθόνη 27 ιντσών και το C32G1 με οθόνη 32 ιντσών. Και τα τρία μοντέλα βασίζονται σε κυρτά VA panels με αναλογία απεικόνισης 16:9 με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, γρήγορο χρόνο απόκρισης 1 ms MPRT, υποστήριξη FreeSync, και ανάλυση Full-HD 1920×1080.

Η νέα οθόνη CQ32G1 της AOC είναι διαθέσιμη εντός του Φεβρουάριου με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 399 €.