Η AOC ανακοινώνει τη νέα G2590PX/G2 – G2 Esports Signature Edition gaming οθόνη

Η AOC, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των gaming οθονών, ανακοινώνει επίσημα την πρώτη οθόνη με την υπογραφή της ομάδας G2 Esports

Η AOC, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των gaming οθονών, ανακοινώνει επίσημα την πρώτη οθόνη με την υπογραφή της ομάδας G2 Esports – την G2590PX/G2. Με τη συνεργασία της AOC και της G2 Esports, μια από τις πιο ισχυρές και επιτυχημένες esports οργανώσεις παγκοσμίως, δημιουργήθηκε αυτή η νέα, ξεχωριστή έκδοση της οθόνης που διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό με τα επίσημα εικαστικά samurai και λογότυπα της G2 Esports. Η οθόνη 24,5” είναι επίσης εξοπλισμένη με υψηλής απόδοσης gaming χαρακτηριστικά, όπως 144Hz, 1ms χρόνο απόκρισης και Free Sync.

AOC και G2 Esports – μια συνεργασία φτιαγμένη στον παράδεισο

Η G2 Esports ιδρύθηκε το 2013 στο Βερολίνο της Γερμανίας από το διάσημο επαγγελματία παίκτη Carlos ‘ocelote’ Rodríguez και πολύ γρήγορα εδραιώθηκε ως τιτάνας του ευρωπαϊκού στερεώματος σε διάφορες διεθνείς esports διοργανώσεις. Από την έναρξη της συνεργασίας της με την AOC, τον Ιανουάριο 2018, με στόχο την περεταίρω ενίσχυση της επιτυχίας της ομάδας, οι προπονητικές εγκαταστάσεις της G2 Esports εξοπλίστηκαν με τις πιο προηγμένες gaming AOC οθόνες. Με την κυκλοφορία της νέας G2590PX/G2, τόσο η AOC όσο και η G2 Esports θα προχωρήσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους στο επόμενο επίπεδο.

“Αυτή η οθόνη δεν είναι μόνο ένδειξη της εκτίμησης που τρέφει η AOC για τέτοιου είδους επιτυχημένες οργανώσεις όπως είναι η G2 Esports, αλλά και υποστήριξης σε όλους τους fans και λάτρεις των G2 Esports παικτών.” – αναφέρει ο Stefan Sommer, Director Marketing and Business Management της AOC International Europe. Ο Carlos ‘ocelote’ Rodríguez της G2 Esports προσθέτει: “Η AOC έχει αποδειχθεί ένας απίστευτος συνεργάτης για εμάς και τους παίκτες μας. Η ποιότητα των οθονών τους σε συνδυασμό με το επίπεδο δέσμευσης και ενσυναίσθησης που δείχνει η ομάδα τους, μας κάνει βαθιά υπερήφανους για αυτή τη συνεργασία. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήσαμε μαζί μια οθόνη ειδική έκδοση G2 που ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα αυτής της συνεργασίας και αποτυπώνει το προσωπικό μας στίγμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την οθόνη G2590PX/G2 και ανυπομονούμε να τη δούμε στα σπίτια πολλών φανατικών μας #G2ARMY μελών.”

Όλη η δύναμη της AOC οθόνης σε 24,5”

Βασισμένη στη κορυφαία G90 Series των AOC Gaming οθονών, η G2590PX/G2 διαθέτει ένα TN panel χωρίς πλαίσιο με αναλογίες 16:9 Full HD (1920×1080 pixels), FreeSync υποστήριξη, 1 ms χρόνο απόκρισης και υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης έως 144 Hz. Με την G2590PX/G2, η AOC καταδεικνύει πως μια οθόνη μπορεί να συνδυάσει την απόδοση, το σχεδιασμό και την προσιτή τιμή, ενώ παράλληλα διασφαλίζει μία ομαλή gaming εμπειρία, χωρίς σκίσιμο και τραύλισμα.

Η οθόνη G2 Esports Signature Edition είναι τώρα διαθέσιμη στα καταστήματα με ενδεικτική τιμή €369.