Εισβάλει στο Clash Royale η Intrepid Fox με άρωμα… Ελληνικό!

Μετά το Hearthstone η ομάδα gaming της Intrepid Fox αποφάσισε να επεκτείνει τους ορίζοντες της παίζοντας Clash Royale!

Μια ανακοίνωση βόμβα περίμενε τους οπαδούς της Intrepid Fox Gaming που επίσημα επεκτείνεται και στο Clash Royale μετά το Hearthstone και το Streaming, με ελληνικό ρόστερ!

Η τριάδα-φωτιά που θα αντιπροσωπεύει την ομάδα θα ανακοινωθεί εντός ολίγων ημερών ενώ παράλληλα η Intrepid Fox Gaming έχει ήδη ενημερώσει τον κόσμο για τα στελέχη που θα πλαισιώνουν τους παίκτες και αυτοί θα είναι οι Μάριος Παπασαράντος (πρώην AD FINEM) που αναλαμβάνει χρέη ως μάνατζερ της ομάδας του Clash Royale και ο Κυριάκος Λαμπρινάκος (γνωστός ως Und3r στο Hearthstone) που θα είναι ο coach της τριάδας.

Η εμπειρία των ανωτέρω ελπίζεται πως θα μεταφερθεί από το Hearthstone στο Clash Royale με επιτυχία οδηγώντας την ομάδα ακόμα πιο ψηλά σε αυτή τη νέα σελίδα της ιστορίας της.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ CLASH ROYALE:

Ο ένας εκ των τριών και το νεώτερο μέλος της ομάδας ανακοινώθηκε μέσω των σόσιαλ μίντια της Intrepid Fox και ακούει στο όνομα Βασίλης-Ραφαήλ Αντωνόπουλος ή αλλιώς «GRIZY7NEY11».

Όντας μέλος και της εθνικής ελληνικής ομάδας Clash, ο Βασίλης αποτελεί το μεγάλο όπλο της Intrepid για το βήμα που επέλεξε να κάνει. Διαθέτει την εμπειρία και το ταλέντο για να οδηγήσει την ομάδα σε «χρυσές εποχές». Οι πρώτες του δηλώσεις όπως γράφτηκαν στο επίσημο site της Intrepid Fox είναι οι ακόλουθες:

«Ονομάζομαι Βασίλης Ραφαήλ Αντωνοπουλος, είμαι 16 χρονών και στον κόσμο του clash royale είμαι γνωστος ως “GRIZY7NEY11”.

Πλέον ως παίκτης με τα χρώματα της Interpid Fox Gaming, θα κάνω προσπάθεια μαζί με τον οργανισμό που εκπροσωπώ, για να αναδείξουμε την ελληνική Clash Royale σκηνή στο εξωτερικό και να φέρουμε διακρίσεις στην χώρα μας.

Είναι μεγάλη χαρά για μένα να ανήκω στην πιο άμεσα αναπτυσσόμενη gaming ομαδα της Ελλάδος και ελπίζω να φανω αντάξιος των προσδοκιών τους. Οσο αφορά το Clash Royale : Με το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκίνησα να ασχολούμαι πριν απο περίπου 3 χρόνια και από τότε το λάτρεψα. Χρησιμοποιώ καθε deck απο την αρχη του παιχνιδιού καθώς ο στόχος μου είναι να μην έχω ‘ingame’ αδυναμίες .

Το deck το οποιο θα σας προτείνω ειναι το Classic Τhree Musketeers όπως θα δείτε και στην παραπάνω φωτογραφία. Το θεωρώ ένα απο τα πιο δυνατα meta decks σε αυτή την season το οποίο κάνει ήδη θραύση στο ladder και στα Grand challenges. Το συγκεκριμένο deck βασίζεται στην κάρτα από την οποία πήρε και το όνομά του, τις three musketeers.

O σκοπός του, ειναι να καταφέρεις να κερδίσεις την μάχη στο ελιξίριο με τo elixir collector, τo οποίo προσπαθείς να προστατέψεις. Στο συγκεκριμένο deck πρέπει να μάθεις τον κύκλο των καρτών του αντιπαλου σου καθως ειναι ο μονος τροπος να τον κανεις να χρησιμοποιήσει λάθος τις κάρτες που έχει στην κατοχή του την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εχει πολλά και διαφορετικά στοιχεία “bait”τα οποία βοηθούν στο να μπερδέψεις τον αντίπαλο.

Πρεπει να αναγκάσεις τον αντιπαλο σου να διώξει τα spell τα οποια σε “ενoχλούν” από το χέρι του με διαφορετικούς συνδιασμούς, ενα παραδειγμα συνδιασμου είναι το “battle ram” “minion horde” .

Σε λίγες μέρες θα σας ετοιμάσω και ενα βίντεο με Three Musketeers gameplay απο την προετοιμασία μου για τα προκριματικά του MEO.

CU in the Arena.»

Επιπρόσθετα, πιθανολογούμε πως τα δύο άλλα μέλη της ομάδας ακούν στα ψευδώνυμα «TheBest» και «Dragneel» όπως τα βλέπουμε στο site να πλαισιώνουν το νέο μέλος χωρίς όμως να έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερες πληροφορίες για αυτούς.

Εντός ολίγων ημερών θα έρθουν και ανακοινώσεις για το επερχόμενο μεγάλο τουρνουά που ετοιμάζουν οι Intrepid Fox στο Hearthstone!

Περισσότερα νέα για το Clash Royale