Έρχονται επικές μάχες στο Battlefield V! (vid)

Νέο βίντεο από το Battlefield V έρχεται και μας κάνει να περιμένουμε πώς και πώς να το πιάσουμε στα χέρια μας, μαζί με το… τουφέκι μας!

Δεν είναι όποιο και όποιο παιχνίδι. Είναι αυτό που περιμένουμε κάθε τρεις και λίγο να πιάσουμε στα χέρια μας. Και αν το πιάσουμε δεν το αφήνουμε! Λογικό εδώ που τα λέμε το τελευταίο.

Ωστόσο, το νέο video που είδε το φως της δημοσιότητας για το Battlefield V θα μας κάνει, πέρα από το χειριστήριο, να πιάσουμε και τα… τουφέκια!

Οι άνθρωποι του Battlefield V ποντάρουν πολλά στο single mode με την ονομασία «War stories» και θέλουν να το προωθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Γι’ αυτό το λόγο και δημιούργησαν το παρακάτω video που μας βάζει στο κλίμα της εποχής και μας κάνει να μετράμε αντίστροφα για το πότε θα πάρουμε τα βουνά και τα πιστόλια μας!

 

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".