Μεγάλη κίνηση από τη Sony με το Playstation 4!

Καλά νέα για όλους όσους έχουν Playstation 4, επιφύλασσε η Sony.

Κίνηση μεγάλου… παίκτου από τη Sony! Η εταιρία- Κολοσσός έβαλε νερό στο κρασί της και μετά τα πολλά παράπονα των τελευταίων ετών πλέον δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Playstation 4 να μπορούν να αντιμετωπίσουν όλους όσους έχουν διαφορετικές κονσόλες.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο το cross-play που έβαλε στην εξίσωσή της η Sony έδωσε αφορμή για αρκετά χαμόγελα στους πελάτες της, αφού μέχρι πρότινος όσο και να ήθελαν δεν μπορούσαν να «κοντράρουν» φίλους τους που είχαν διαφορετικές κονσόλες.

Από εδώ και πέρα όλα θα αλλάξουν και μάλιστα άμεσα. Όπως έκανε γνωστό η Sony  Η λειτουργία αυτή ξεκινάει να προσφέρεται ήδη με την open beta του Fortnite, κάτι που σημαίνει πως στο εν λόγω παιχνίδι, οι παίκτες του PS4 θα μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτούς που συμμετέχουν από Xbox One, Nintendo Switch, PC, Mac, αλλά και κινητά τηλέφωνα.

 

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".