Νέο trailer για το Pokemon: Let’s Go Pikachu – Eevee! (vid)

Άλλη μια γεύση για την ερχόμενη έκδοση της σειράς παιχνιδιών Pokemon πήραμε από το ολόφρεσκο trailer που κυκλοφορεί στο Youtube! Το video αυτό είναι τόσο απολαυστικό, όσο και αποκαλυπτικό καθώς μέσα από αυτό έχουμε την ευκαιρία να δούμε το ramake της Celadon City του Kanto region. Για να θυμηθούν οι παλιοί, η Celadon είναι η πόλη της Erika, της «αρχιγυμνάστριας» που χρησιμοποιεί Grass type Pokemon όπως το Vileplume που βλέπουμε στο εν λόγω video. Επιπρόσθετα αποκαλύπτονται νέες επιθέσεις Pokemon που δεν υπήρχαν σε προηγούμενες εκδόσεις όπως Bouncy Bubble, Buzzy Buzz, Sizzly Slide και Splishy Splash! Οι εκδόσεις Let’s Go αναμένεται να κυκλοφορήσουν […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Άλλη μια γεύση για την ερχόμενη έκδοση της σειράς παιχνιδιών Pokemon πήραμε από το ολόφρεσκο trailer που κυκλοφορεί στο Youtube!

Το video αυτό είναι τόσο απολαυστικό, όσο και αποκαλυπτικό καθώς μέσα από αυτό έχουμε την ευκαιρία να δούμε το ramake της Celadon City του Kanto region. Για να θυμηθούν οι παλιοί, η Celadon είναι η πόλη της Erika, της «αρχιγυμνάστριας» που χρησιμοποιεί Grass type Pokemon όπως το Vileplume που βλέπουμε στο εν λόγω video.

Επιπρόσθετα αποκαλύπτονται νέες επιθέσεις Pokemon που δεν υπήρχαν σε προηγούμενες εκδόσεις όπως Bouncy Bubble, Buzzy Buzz, Sizzly Slide και Splishy Splash!

Οι εκδόσεις Let’s Go αναμένεται να κυκλοφορήσουν με κάθε επισημότητα στις 16 Νοεμβρίου.

Περισσότερα νέα για το Pokemon: Let's Go