Δυσκολότερο από Dark Souls και Bloodborne το Sekiro: Shadows Die Hidetaka Miyazaki

Ετοιμαστείτε για πολύ σκληρό gameplay.

Ετοιμαστείτε για πολύ σκληρό gameplay.

Σας δυσκόλευε το Dark Souls; Το Bloodborne σας φαινόταν βουνό; Τότε μη σκεφτείτε καν να αγοράσετε το Sekiro: Shadows Die Hidetaka Miyazaki. Το νέο παιχνίδι της FromSoftware που αποκαλύφθηκε στη φετινή Ε3 2018 όπως έγινε γνωστό από το δημιουργό του, θα είναι ακόμη δυσκολότερο από τα Dark Souls και το Bloodborne.

«Ο τίτλος πιθανώς είναι ακόμη πιο απαιτητικός από τα προηγούμενα παιχνίδια της From. Πιστεύουμε ότι το επίπεδο της απόλαυσης θα διαφέρει πραγματικά και θα είναι πολύ ευρύ από παίκτη σε παίκτη.

Εάν είστε αυτός ο παίκτης που θέλει να πάρει το χρόνο του, να βάλει τα πράγματα σε σειρά με προσοχή, να μάθει τις αδυναμίες και την τοποθέτηση των εχθρών και να παρατηρήσει τα πάντα, θα περάσετε υπέροχα. Είναι αυτή η αίσθηση της ανακάλυψης καθώς εξερευνάτε τους τρισδιάστατους χάρτες – θα βρείτε κάτι, ίσως ένα νέο προσθετικό εργαλείο που σας κάνει να σκεφτείτε: “Γιατί δεν το χρησιμοποιώ ενάντια σε αυτόν τον εχθρό;” Όταν αυτό κάνει σας ‘κλικ’ και όταν λειτουργεί, θα δίνει μια αίσθηση ικανοποίησης για αυτόν τον παίκτη.

Ενώ ο άλλος παίκτης που απλά θέλει να βιαστεί, να παλέψει katana-με-katana και αρέσκεται στο λεπίδα-με-λεπίδα, στο χτύπημα-με-χτύπημα gameplay, θα αισθανθεί την ένταση. Πρόκειται να πάρουν εκείνη την πραγματικά υψηλού επιπέδου πρόκληση που είναι πιθανώς ακόμα μεγαλύτερη από αυτή των προηγούμενων παιχνιδιών της From. Πιστεύουμε λοιπόν ότι όλοι θα μπορούν να έχουν κάτι που τους ταιριάζει», ήταν τα λόγια του Hidetaka Miyazaki.

Tags

Πιστός ακόλουθος των video games, ερωτευμένος με το laptop του και σταθερά συνδεδεμένος με το κινητό του. Δεν με λες απόλυτο συνώνυμο του tech freak αλλά μ' αρέσει να ενημερώνομαι και να ψάχνω τα πιο περίεργα gadgets που παίζουν εκεί έξω.