Τα «Χελωνονιτζάκια» είναι έτοιμα για νέες περιπέτειες!

Τα «Χελωνονιτζάκια» αφήνουν τους υπονόμους και τις πίτσες και ξεκινάνε γυρίσματα για νέα ταινία.

Τα παιδιά των 90’s τα ξέρουν πολύ καλά. Με αυτά μεγάλωσαν. Μαζί τους έμαθαν τι εστί «πολεμική τέχνη». Μπορεί οι νέες γενιές να μην ξέρουν πόσο… σκληρά είναι τα «Χελωνονιτζάκια», αλλά δεν αποκλείεται το διαπιστώσουν και μάλιστα άμεσα.

Όπως αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα από τον διεθνή Τύπο ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις, προκειμένου ο Λεονάρντο, ο Μικελάντζελο, ο Ραφαέλ και ο Ντοναντέλο να βγουν και πάλι στις μεγάλες οθόνες. Δηλαδή στο σινεμά.

Η πρώτη τους ταινία είχε κυκλοφορήσει το 2014. Μαζί τους ήταν και η σεξοβόμβα, Μέγκαν Φοξ, με τις πωλήσεις εισιτηρίων να κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα. Γι’ αυτό το λόγο αναμένεται να βγει και η… συνέχεια.

Ωστόσο, για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το θέμα της ταινίας. Αλλά μικρή σημασία έχει. Όλοι ξέρουμε πως θα έχει πολύ «ξύλο», σπουδαίες μάχες και φυσικά μπόλικες πίτσες, αλλά και ατάκες «φωτιά» από τον Μικελάντζελο.

 

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".