Γίνεται ταινία το «God of War»;

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν το «God of War» να γίνεται ταινία και μάλιστα άμεσα.

Το «God of War» δεν είναι απλά ένα ακόμη παιχνίδι. Είναι ένα video game που στο πέρασμα του χρόνου έχει «χτίσει» το δικό του κοινό. Και μάλιστα φανατικό. Πριν από μερικές ημέρες, μάλιστα, έγινε γνωστό πως παραπάνω από τρία εκατομμύρια άτομα έσπευσαν να προμηθευτούν από τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα το «God of War», προκειμένου να ζήσουν από πρώτο χέρι τις περιπέτειες του Kratos.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να δούμε το «κακό παιδί» της Αρχαίας Ελλάδας και στις μεγάλες οθόνες. Όχι μόνο στις μικρές, όπως τον είχαμε συνηθίσει ως τώρα.

Και αυτό γιατί υπάρχουν ολοένα και πιο πολλές φήμες που θέλουν τον Στίβεν ΝτεΚνάιτ να έχει μιλήσει ήδη με ανθρώπους της Sony, ώστε να «τρέξουν» το εν λόγω project και μάλιστα άμεσα με τον Ντέιβ Μπαουτίστα να φέρεται να είναι το φαβορί για να υποδυθεί το ρόλο του Kratos στο σινεμά.

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".