Χάσαμε το μέτρημα με το «The Last of Us»

Κάτι παραπάνω από 17 εκατομμύρια «τεμάχια» έχει πουλήσει το «The Last of Us» τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τι και αν πέρασαν τα χρόνια; Το «The Last of Us» συνεχίζει να πουλάει με… κανονικούς ρυθμούς. Λες και βγήκε χθες και όχι το 2013 και όταν το είχαμε πιάσει για πρώτη φορά στα χέρια μας και το είχαμε λιώσει στο Playstation 3.

H εταιρία παραγωγής του γνωστού παιχνιδιού, Naughty Dog, κοντεύει να χάσει το… μέτρημα. Και αυτό γιατί το δημιούργημά της όλο αυτό τον καιρό έχει πουλήσει παραπάνω από 17 εκατομμύρια «τεμάχια».

Γι’ αυτό το λόγο και στην επέτειο των πέντε χρόνων η γνωστή εταιρία φρόντισε να σβήσει… 17 εκατομμύρια κεράκια, ευχαριστώντας, όπως ήταν λογικό και επόμενο, τον κόσμο που έχει σταθεί και στηρίξει από την πρώτη στιγμή το «The Last of us», ενώ μας έβαλε στην… πρίζα κάνοντας γνωστό πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διεργασίες για το δεύτερο τίτλο του παιχνιδιού.

 

 

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".