Επικίνδυνος και… μόνος του ο Τζόκερ!

Όπως όλα δείχνουν η Warner Bros θα δημιουργήσει ταινία για χάρη του Τζόκερ και του Τζάρετ Λέτο

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις ταινίες να επικρατούν πάντα οι καλοί. Οι κακοί ήταν πάντα εκείνοι που στην αρχή τους έβαζαν δύσκολα, αλλά στο τέλος δεν… μπορούσαν τα παιδιά. Βέβαια, όταν το σενάριο είναι έτσι τι άλλο να κάνουν και αυτοί εδώ που τα λέμε.

Ωστόσο, κάποιος κακός φαίνεται πως έπιασε το… Τζόκερ. Ο λόγος για τον ίδιο τον φανταστικό ήρωα και μεγάλο εχθρό του Μπάτμαν. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα η Warner Bros έχει ξεκινήσει ήδη όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να στήσει ολόκληρη ταινία πάνω στις πλάτες του τρελού με το παρανοϊκό χαμόγελο.

Μάλιστα, εκείνος που τους κέρδισε με την ερμηνεία τους ήταν ο Τζάρετ Λέτο. Ο γνωστός τραγουδιστής – ηθοποιός ήταν εκείνος που έπεισε τους επικεφαλής της εταιρίας να κάνουν πράξη αυτό που τόσο καιρό περίμεναν όλοι αυτοί που έχουν βαρεθεί τις ταινίες με happy end.

Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις να γίνει κάτι παρόμοιο και με τη Χάρλεϊ Κουίν που θα ενσαρκώνει η Μάργκο Ρόμπι. Για την ώρα αυτό είναι απλά μια φήμη που «παίζει», όμως, δυνατά.

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".