Η Creative Sound BlasterX επιλέγεται ως επίσημος συνεργάτης του Final Fantasy® XV Windows Edition

Η Square Enix συνεργάζεται με την Creative για να ενσωματώσουν το Aurora Reactive Lighting System στο Final Fantasy XV Windows Edition

Η Square Enix συνεργάζεται με την Creative για να ενσωματώσουν το Aurora Reactive Lighting System στο Final Fantasy XV Windows Edition καθώς και για να δημιουργήσουν ειδικά Audio Profile που θα κάνουν το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό.

Η Creative Technology Ltd ανακοίνωσε σήμερα ότι τα ακουστικά Sound BlasterX H7 Tournament Edition και Sound BlasterX H5 Tournament Edition, το πληκτρολόγιο Vanguard K08 και το ποντίκι Siege M04 είναι η επίσημη πρόταση της Square Enix για το καινούριο FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION. Σε συνεργασία με την SQUARE ENIX CO., LTD η Creative κυκλοφορεί ένα FFXV audio profile για το Sound BlasterX H7 Tournament Edition. Το FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION που κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα, διαθέτει επίσης ενσωματωμένο το Aurora Reactive Lighting System της Creative στο ίδιο το παιχνίδι.

Sound BlasterX H7 Tournament Edition with Officially Customized FFXV Audio Profile

Το Sound BlasterX H7 Tournament Edition (Η7Τ) με ενσωματωμένο USB DAC,ανακηρύσσεται ως ένα από τα επισήμως συνιστώμενα ακουστικά για το FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION. Το Η7Τ έρχεται με προσαρμοσμένο προφίλ ήχου για το παιχνίδι, ειδικά συντονισμένο από τους ίδιους τους προγραμματιστές του παιχνιδιού. Το ηχητικό αυτό προφίλ FFXV, θα φέρει στη ζωή τον όμορφα επεξεργασμένο κόσμο της Eos, όπως τον οραματίστηκαν οι αρχικοί δημιουργοί του παιχνιδιού. Οι χρήστες μπορούν απλά να κατεβάσουν το FFXV μέσω της νεότερης ενημέρωσης του λογισμικού BlasterX Acoustic Engine στον ιστότοπο της Creative.

Aurora Reactive Lighting System Fully Synchronized with FFXV On-screen Action

Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία FFXV με το σύστημα Aurora Reactive Lighting της Sound BlasterX, το οποίο είναι επίσημα πιστοποιημένο να λειτουργεί με την Windows έκδοση του FINAL FANTASY. Ξεκινώντας με το μηχανικό πληκτρολόγιο Sound BlasterX Vanguard K08, το ενσωματωμένο σύστημα Aurora Reactive Lighting System στοχεύει στην επέκταση της εμπειρίας FFXV πέρα από τον υπολογιστή, διαχέοντας στο δωμάτιο τα 16,8 εκατομμύρια χρώματα RGB που προσφέρει. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε προσαρμοσμένα εφέ φωτισμού ειδικά σχεδιασμένα για να δουλεύουν με το FINAL FANTASY. Τα tailor-made φωτιστικά εφέ FFXV θα είναι προσεχώς διαθέσιμα και για άλλα προϊόντα στο περιβάλλον του Aurora Reactive.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της Creative στο Facebook: CreativeLabsGreece