Aλλαγές στο roster των Misfits, επιλογή των συμμετεχόντων για το All-Star Event, αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του League of Legends Greek Championship και πολλά ακόμα περιελάμβανε η εβδομάδα που μας πέρασε. Έτοιμοι για ένα throwback;
Άλλες μας προβλημάτισαν, άλλες μας έκαναν να αναρωτηθούμε, άλλες να συζητήσουμε, ενώ άλλες πέρασαν αδιάφορες. Όπως και να’ χει, οι ειδήσεις των προηγούμενων ημερών για το θαυμαστό κόσμο του League of Legends ήταν πολλές. Γι’ αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τις 4+1, που -κατά τη γνώμη μας- αξίζουν, και σας τις παρουσιάζουμε.
1. Αποχωρούν οι «PowerOfEvil» και «IgNar» από τους Misfits;
Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής τους από τους Misfits Gaming αφήνουν οι Tristan «PowerOfEvil» Schrage και Lee «IgNar» Dong-geun. Όπως οι ίδιοι δήλωσαν στα αντίστοιχα κανάλια τους στο Twitch, ίσως να μην επιστρέψουν στο EU LCS για τη season του 2018. «Δεν μπαίνω ξανά στην Ευρώπη» ήταν το μήνυμα του «IgNar» για να ακολουθήσει στο ίδιο μήκος κύματος και αυτό του «PowerOfEvil». Μάλιστα όταν ο δεύτερος ρωτήθηκε γιατί θέλει να αποχωρήσει εξήγησε πως υπάρχουν τρεις λόγοι: «Οι λόγοι ποικίλλουν. Κυρίως όμως για τρία πράγματα. Το ένα είναι η επιτυχία. Το πόσο καλό είναι δηλαδή το roster. Μετά, το ότι μπορώ να βελτιωθώ παίζοντας σε διαφορετικές ομάδες και ο τρίτος λόγος είναι τα χρήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σημειώνεται πως τα συμβόλαια και των δυο λήγουν στις 20 Νοεμβρίου, οπότε και θα μπορούν να διαπραγματευτούν με άλλες ομάδες.
2. Τι θα λέγατε για μια «διαφορετική» Elise;
Η κοινότητα του League of Legends είναι γεμάτη από ταλαντούχα άτομα που δημιουργούν συνεχώς θαυμάσια έργα τέχνης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δημιουργία του Summoner Rift από Lego. Αυτή τη φορά σειρά έχουν οι champions. Ένας γλύπτης δημιουργεί τους αγαπημένους μας ήρωες σε φυσικά μοντέλα. Πρόκειται για τον Mankej. H δουλειά του παρουσιάζεται στο κανάλι του στο YouTube, με τελευταίο του βίντεο αυτό με την δημιουργία της Elise. Ένα γλυπτό 36 εκατοστών κατασκευασμένο από ρητίνη και ζωγραφισμένο ακριβώς έτσι όπως την ξέρουμε. Η όλη προσπάθεια μπορεί να διαρκέσει από αρκετές ώρες μέχρι πολλές μέρες, δοκιμάζοντας την υπομονή και την αντοχή του καλλιτέχνη. O Mankej πάντως φαίνεται πως διαθέτει και τα δύο αφού αυτό δεν είναι το πρώτο του δημιούργημα. Στο παρελθόν έχει κατασκευάσει επίσης τους Kha’Zix, Jhin και IIIaoi αλλά και χαρακτήρες από το Overwatch. Εν αναμονή λοιπόν της νέας του δουλειάς…
3. Αυτούς θα δούμε στο All-Star Event
Οι εκλεκτοί των επτά από τις οκτώ ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό League of Legends All-Star Event, είναι γεγονός. Οι καλύτεροι παίκτες από όλον τον κόσμο, έτσι όπως αυτοί ψηφίστηκαν από την κοινότητα, θα αγωνιστούν σε μια σειρά παιχνιδιών και προκλήσεων προκειμένου να αποφασίσουν για το ποια περιοχή υπερέχει. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Los Angeles, 7-10 Δεκεμβρίου. Οι παίκτες λοιπόν που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους είναι οι:
– NA LCS: Kevin «Hauntzer» Yarnell (TSM), Mike Yeung (P1), Søren «Bjergsen» Bjerg (TSM), Zachary «Sneaky» Scuderi (C9), Zaqueri «Aphromoo» Black (CLG)
– EU LCS: Paul «sOAZ» Boyer (FNC), Marcin «Jankos» Jankowski (H2K), Tristan «PowerOfEvil» Schrage (MSF), Martin «Rekkles» Larsson ( FNC), Lee «IgNar» Dong-geun (MSF)
– LPL: Ke «957» Chang-Yu (WE), Liu «MLXG» Shi-Yu (RNG), Su «Xiye» Han-Wei (WE), Jian «Uzi» Zi-Hao (RNG), Tian «Meiko» Ye (EDG)
– LCK: Lee «Cuvee» Seong-jin (SSG), Kang «Ambition» Chan-yong (SSG), Lee «Faker» Sang-hyeok (SKT), Kim «PraY» Jong-in (LZ), Kang «GorillA» Beom-hyeon (LZ)
– LMS: Chen «Ziv» Yi (AHQ), Hung «Karsa» Hau-Hsuan (FW), Chu «FoFo» Chun-Lan (JT), Cheng «BeBe» Bo-Wei (JT), Hu «SwordArt» Shuo-Jie (FW)
– TCL: Berke «Thaldrin» Demir, Furkan «Stomaged» Güngör, Kim «Frozen» Tae-li, Berkay «Zeitnot» Aşıkuzun, Onur «Zergsting» Ünalan
– CBLOL: Alvaro «VVvert» Miguel Martins, Gabriel «Revolta» Henud Cresci, Gabriel «Kami» Santos, Felipe «brTT» Gonçalves, Hugo «Dioud» Padioleau
Βρισκόμαστε εν αναμονή της WildCard All-Star team, η οποία θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση του Garena All-Star event.
4. Το ΝΒΑ πάει ΝΑ LCS
«Clutch City Gaming» και «100 Thieves» είναι αντίστοιχα τα ονόματα που επέλεξαν οι Houston Rockets και Cleveland Cavaliers προκειμένου να συμμετάσχουν στο καινούριο σύστημα franchise του NA LCS. Tόσο οι Cavs όσο και οι Rockets, αναγκάστηκαν να επιλέξουν όνομα διαφορετικό απ’ αυτό της ομάδας τους, αφού οι κανόνες του ΝΒΑ απαγορεύουν ρητά να χρησιμοποιούνται τα εμπορικά σήματα των οργανισμών σε άλλα μη σχετιζόμενα αθλήματα. Το «Clutch City» είναι όρος που χρονολογείται στο 1994. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Houston Chronicle σε άρθρο του με τίτλο “Choke City” αφού οι Rockets είχαν νικήσει δύο φορές εντός έδρας στα Playoffs. Ακολούθησε η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η καθιέρωση του όρου κάθε φορά που η ομάδα νικά «στο σπίτι της». Αξίζει να αναφερθεί ότι μαζί με τους Rockets και Cavaliers θα συμμετάσχουν ως νέες ομάδες οι ΟpTic Gaming και οι Golden Guardians, ομάδα που διοικείται από τον πλειοδότη των Golden State Warriors, Joe Lacob.
Εxtra bonus: Back in Action!
LGC Season 3 Trailer | Official
WE ARE BACK IN ACTION! #balkansfinest#LGC Season 3 – Πρεμιέρα 18 Νοεμβρίου | #plaisio #CUAround
Publié par League of Legends Greek Championship sur jeudi 9 novembre 2017
Μόλις δύο ημέρες έμειναν για την επιστροφή του μεγαλύτερου πρωταθλήματος των Βαλκανίων. Ναι… το League of Legends Greek Championship (LGC), βρίσκεται -για τρίτη σεζόν- στην τελική του ευθεία. Στις 18 Νοεμβρίου λοιπόν αρχίζει η δράση με δυνατές μάχες, συγκινήσεις και φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή. Όσο για τους πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από τους: Nexus Gaming, Bontech, Greek Regenesis eSports, KlikTech, Different Dimension eSports, Wind and Rain, Rift Esports, WL Gaming. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα rosters δείτε εδώ.
Social Media
18.202 Likes
582 Followers
3.940 Subscribers
2.114 Followers
3.386 Followers