Daily Gaming Special | Το Playstation στο Paris Games Week (Main Event)

Καταιγισμός νέων παιχνιδιών για τα μηχανήματα της Sony

Καταιγισμός νέων παιχνιδιών για τα μηχανήματα της Sony

playstation

Μετά το pre-show ακολούθησε η κεντρική παρουσίαση της Sony, όπου παρουσιάστηκαν πολλοί ΑΑΑ τίτλοι. Νέα trailers για επερχόμενα παιχνίδια, ανακοινώσεις νέων αποκλειστικών τίτλων για το PS4 αλλά και η συνέχεια ενός αγαπημένου παιχνιδιού από την πλειοψηφία των gamers είναι αυτά που είχε να δείξει εδώ η Sony.

Για πολλούς μεγάλους τίτλους πλησιάζει η ημέρα κυκλοφορίας, με το Call of Duty WWII να βγαίνει αυτή την εβδομάδα και το Horizon: Zero Dawn – Frozen Paths να ακολουθεί την επόμενη. Επίσης το πρώτο DLC για το Destiny 2 είναι πλέον γεγονός και το όνομα αυτού είναι Curse of Osiris. Καινούρια trailers είχαν και τέσσερα ακόμα αναμενόμενα παιχνίδια. Αυτά είναι το Far Cry 5, God of War 4, Star Wars Battlefront II και Monster Hunters World.

Call of Duty: WWII – Carentan Trailer

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds – Paris Games Week Trailer

Far Cry 5: Co-Op – Friend For Hire

Destiny 2 – Expansion I: Curse of Osiris Reveal Trailer (Έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου)

Monster Hunter World – PGW 2017 Trailer (Η beta ξεκινάει στις 9 Δεκεμβρίου)

Star Wars Battlefront 2 Launch Trailer

God of War Gameplay Trailer


Αξιόλογα νέα

Από την παρουσίαση δεν έλειψαν και οι πρωτότυπες ιδέες. Το Blood and Truth είναι ένας VR τίτλος με καταιγιστική δράση βγαλμένο από ταινία του Guy Ritchie και το Onrush είναι μια πιο διασκεδαστική προσέγγιση των racing παιχνιδιών. Μεγάλο ενδιαφέρον αποτελούν επιπλέον το καρτουνίστικο Concrete Genie και το αινιγματικό Erika.

Concrete Genie – Paris Games Week Announce Trailer

Erica Announce Trailer

ONRUSH Trailer

Blood & Truth Announce Trailer


Σημαντικότερες ανακοινώσεις

Τα trailer που ακολουθούν θεωρούμε πως θα πρέπει να παρουσιαστούν ένα προς ένα λόγω του βαθμού σημαντικότητάς τους.

Ghost of Tsushima

To στούντιο πίσω από τη σειρά infamous, Sucker Punch, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο IP. Το Ghost of Tsushima είναι ένα action/stealth παιχνίδι, που βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και τριάμισι χρόνια. Διαδραματίζεται στην εποχή της φεουδαρχικής Ιαπωνίας το 1274, όπου η Μογγολία εισέβαλε στη χώρα. Βλέποντας για πρώτη φορά το βίντεο μας ήρθαν αμέσως στο μυαλό εικόνες από Onimusha και Nioh.

Spider-Man

Για πρώτη φορά το παιχνίδι Spiderman της Insomniac φαίνεται να παίρνει ένα πιο σοβαρό ύφος, από ότι μας έχει συνηθίσει από τα τελευταία trailer ο “friendly neighbor”. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά είναι ο Peter Parker, που όντας έφηβος, εκφράζει τις αμφιβολίες του, ενώ για πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή της η Mary Jane.

Detroit: Become Human

Εδώ είναι που τα χάσαμε λίγο. Έχουμε συνηθίσει τα παιχνίδια της Quantic Dream να είναι έντονα, αλλά εδώ ο αγαπητός David Cage μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Το βίντεο δείχνει πως μια μικρή αλλαγή μπορεί να επηρεάσει όλη τη ροή του παιχνιδιού. Ο καλύτερος όμως τρόπος να δείτε περί τίνος πρόκειται, είναι να δείτε και εσείς το παρακάτω βίντεο. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018.

Shadow of the Colossus

Η επανέκδοση του Shadow of the Colossus δείχνει καλύτερη από ποτέ, αφού δίνει μαθήματα για το τι εστί remaster. Στο βίντεο θα δείτε τη μάχη με ένα από τα πιο εικονικά bosses του παιχνιδιού, σε μια τεράστια έρημο.

Last of Us Part II

Mε ένα trailer διαρκείας πέντε λεπτών επέστρεψε το Last of Us Part 2, μετά από δέκα μήνες σιωπής. Όπως ήδη γνωρίζουμε από τον συγγραφέα του σεναρίου, Neil Druckmann, η θεματική του παιχνιδιού αυτή την φορά θα κυριαρχείται από το μίσος, σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς όπου είχε ως θέμα την αγάπη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κρίνοντας από την βιαιότητα και την ωμότητα του trailer, αυτή η δήλωση είναι 100% αληθής, με τον κόσμο του παιχνιδιού να είναι πιο σκοτεινός, πιο σκληρός και ταυτόχρονα ίσως να υπαινίσσεται έναν παρά-θρησκευτικό τόνο στο παιχνίδι.


Μην ξεχάσετε να ρίξετε και μια ματιά στο άρθρο μας για το pre-show, σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ήδη.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.