Last week in 4+1 League of Legends facts

Μεταγραφές, skins sales, νέο θεματικό χάρτη στο Summoner’s Rift και πολλά ακόμα περιλάμβανε η εβδομάδα που μας πέρασε

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μεταγραφές, skin sales, νέος θεματικό χάρτης στο Summoner’s Rift και πολλά ακόμα περιλάμβανε η εβδομάδα που μας πέρασε. Έτοιμοι για ένα throwback;

Άλλες μας προβλημάτισαν, άλλες μας έκαναν να αναρωτηθούμε, άλλες να συζητήσουμε, ενώ άλλες πέρασαν αδιάφορες. Όπως και να’ χει, οι ειδήσεις των προηγούμενων ημερών για το θαυμαστό κόσμο του League of Legends ήταν πολλές. Γι’ αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τις 4+1, που -κατά τη γνώμη μας- αξίζουν το ενδιαφέρον και σας τις παρουσιάζουμε.

1. Θα τα καταφέρουν;

Η φετινή χρονιά δεν είναι η καλύτερη δυνατή για την Team Liquid, γεγονός που επιβεβαιώνεται όχι μόνο από τις εμφανίσεις της, αλλά και από τους αριθμούς. Μετρώντας ως τώρα στο Summer Split του NA LCS, μόλις τέσσερις νίκες και δώδεκα ήττες –όσες και οι FlyQuest και οι Phoenix1- οι Αμερικανοί καλούνται να οργανωθούν, να ανασυγκροτηθούν και να προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα, μιας και η όγδοη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα δεν τους εξασφαλίζει κάτι. Στην προσπάθειά τους αυτή, σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι νέες τους προσθήκες, Mickey, Insanity και Dardoch.
– Ο πρώτος, Μickey ή Son «Mickey» Young-min, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το επόμενο αστέρι της Κορέας στο mid lane. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Afreeca Freecs και γρήγορα έγινε γνωστός για την νίκη του απέναντι στον Faker και τους SK Telecom. Ακολούθησαν οι Rox Tigers για να πάρουν σειρά τώρα οι Liquid.
– Tο δεύτερο απόκτημα, ακούει στο όνομα David «Insanity» Challe. Πρόκειται για έναν high ranked Challenger παίκτη που στο Spring Qualifiers 2017 του NA CS έπαιζε για την Team Secret. Στο community είναι γνωστός ως insanityXXX, κυρίως μέσα από τα stream του στο Twitch, στο οποίο και αριθμεί πάνω από 14.000 followers. Θα καταφέρει άραγε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του LCS, στο οποίο δεν έχει αγωνιστεί ποτέ;
– «Η απροθυμία του να τηρήσει τις προδιαγραφές που αναμένονται από κάθε μέλος της ομάδας οδήγησε στην αποχώρηση του». Με αυτή την λιτή ανακοίνωση οι CLG ενημέρωσαν για την αποχώρηση του Dardoch από την ομάδα και την επιστροφή του στη Liquid, τον σύλλογο που έπαιξε όλο το 2016 . Τέσσερις εβδομάδες πριν το τέλος της regular season, ο Αμερικανός καλείται να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί στην ζούγκλα, αφήνοντας στον «πάγκο» τους άλλους δύο junglers, Reignover και Inori.

2. Αυτό είναι το νέο skin που θα μας τρελάνει όλους

Ονομάζεται Lancer Zero Hecarim, έφτασε στο PBE πριν λίγες μέρες και είναι τόσο cool! Το νέο αυτό skin, προσθέτει νέα animations και εφέ σε όλες τις ικανότητές του. Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα αποτελεί μέρος της celestial-themed skin line, αναμένεται ωστόσο να είναι διαθέσιμο τις επόμενες εβδομάδες με το νέο patch. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα skin loot-only. Τι σημαίνει αυτό; Για να αποκτηθεί πρέπει είτε να κατασκευαστεί από πολύτιμους λίθους –gemstones- είτε να κερδηθεί σε Hextech Chest, όπως το Soulstealer Vayne και η Hextech Annie.

3. Όποιος προλάβει ως τις 4 Αυγούστου

Ο Αύγουστος ήρθε, μαζί του και oι πωλήσεις σε champions και skins. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι τις 4 του μηνός και αφορά τα skins Popstar Ahri (487 RP), Siren Cassiopeia (260 RP), Bilgewater Katarina (487 RP) και iBlitzcrank (675 RP). Αντίστοιχα τα champions Morgana (292 RP), Shen (395 RP), Draven (440 RP) και Rek’sai (487 RP).

4. Έρχεται ο νέος θεματικός χάρτης του Summoner’s Rift

Ξεχάστε ότι γνωρίζατε ως τώρα για το Summoner’s Rift. Το επόμενο patch φέρνει νέο Arcade Rift με νέους πύργους, inhibitors και nexuses. Θα υπάρχουν επίσης props όπως pixel poros, arcade minions, και lane decals. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Η έμφαση που έχει δοθεί στις λεπτομέρειες, στα γραφικά και στους ήχους θα σας εντυπωσιάσει. Το ίδιο και η επιλογή εναλλαγής στο μενού ρυθμίσεων που θα επιτρέπει την απενεργοποίηση, για όσους την επιθυμείτε. Όσο για το πότε θα δούμε όλα αυτά τα ωραία; Σε μερικές εβδομάδες.

Extra bonus: Lan Masters | Greek Invitational #2

Το πρώτο βαλκανικό τουρνουά, το Lan Masters (powered by Gamespace) καλά κρατεί. Η εβδομάδα που μας πέρασε ανέδειξε τον δεύτερο finalist για το lan event. Αυτοί που κέρδισαν λοιπόν το εισιτήριο για την τελική φάση, ήταν οι παντοδύναμοι Greek Regenesis eSports. O Freezy και η παρέα του ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή φτάνοντας στον τελικό -χωρίς κόπο- όπου και επικράτησαν 2-0 απέναντι στην WLG (We Love Gaming). Η ομάδα του Παναθηναϊκού που επίσης έχουμε συνηθίσει να ξεχωρίζει ποιοτικά και τακτικά, εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών λόγω ελλείψεων και απουσιών στο βασικό της roster. Προσπάθησε μέχρι και την τελευταία στιγμή για κάτι καλό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, αφού στο Losers Bracket 2 ηττήθηκε (1-0) από την νεοσύστατη Jaguar. Αυτήν την εβδομάδα (31/7-2/8) το τουρνουά συνεχίζεται με το Balkan Invitational και με ομάδες από τη Σερβία, τη Ρουμανία και την Τουρκία.

Το roster της Greek Regenesis: Freezy (top), Dom1nant (jungle), Paris ή Sparks (mid), Comp (adc), WildPanda (support)

Περισσότερα νέα για το League of Legends