Το rework στον Urgot είναι γεγονός

Το σιχαμερό αραχνοειδές ετοιμάζεται να επιστρέψει για τα καλά στο Summoner’ Rift

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το σιχαμερό αραχνοειδές ετοιμάζεται να επιστρέψει για τα καλά στο Summoner’s Rift

Ο Urgot, τα τελευταία πέντε χρόνια, παίζεται ελάχιστα και φυσικά η περίπτωση του rework του μπορούσε να χρησιμοποιείται μόνος ως αστείο ή σαν βάση για νέα memes. Ωστόσο η κατάσταση αυτή αποτελεί παρελθόν! Αυτό το «σιχαμερό τετράποδο» είναι καθ’ όλα έτοιμο να μετατραπεί εκ νέου σε έναν champion «με τα όλα του» και φυσικά να καταστήσει τον εαυτό ως ένα νέο είδος ranged juggernaut.

Φήμες κυκλοφορούσαν αναφορικά με το νέο αυτό update. Βέβαια, κανείς δεν  μπορούσε να είναι σίγουρος, λόγω της «μιμιδιακής» φύσεως του Urgot, μέχρι που πήραμε στα χέρια μας το καινούργιο ability kit.

Ο ανανεωμένος Urgot επικεντρώνεται γύρω από την τοποθεσία και με σωστό positioning των «αραχνοειδών άκρων» του, πυροδοτεί ενός είδους shotgun (;), ρίχνοντας τις σφαίρες προς την κατεύθυνση που «κοιτάζει». Μαζί με τα «shotgun γόνατα» του, έχει πλέον στην διάθεση του ορισμένα abilities, προκειμένου να «ξεβολεύει» από τη θέση που βρίσκονται τους αντιπάλους του.

Τα ερωτήματα πολλά: Που θα παίζεται; Είναι toplaner; Πόσο «σπασμένος» θα είναι από τη στιγμή που θα βγει και για πόσο χρονικό διάστημα; Ποια θα είναι τα πιο δυνατά combo του, όσων αφορά τα abilities αλλά και τα team compositions; Θα υπάρχει χώρος στο LCS για κάτι τέτοιο;

Η θέση μας είναι «θολή», όπως και η δική σας. Φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να απαντήσουμε ακόμα σε αυτά τα ερωτήματα. Ας κάνουμε όμως μια προσπάθεια, μέσω των βίντεο που ακολουθούν.

Περισσότερα νέα για το League of Legends