Τα προϊόντα της Motospeed έφτασαν στην Ελλάδα

Η εταιρεία χονδρικού εμπορίου BigTree Ι.Κ.Ε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει

Η εταιρεία χονδρικού εμπορίου BigTree Ι.Κ.Ε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την Motospeed, με σκοπό την επίσημη διανομή των προϊόντων της εταιρείας στην Ελλάδα.

Η Motospeed δημιουργήθηκε το 2008 στο Shenzhen της Κίνας και ανήκει στην εταιρεία Mototech Technology Group Co., Ltd. Από τα πρώτα της κιόλας βήματα η Motospeed ασχολήθηκε εντατικά με το χώρο των περιφερειακών προϊόντων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των Gamers, τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, τις πολύ χαμηλές τιμές της και το εξαιρετικό customer service που ανέπτυξε με τα χρόνια την καθιέρωσαν, πολύ σύντομα σαν μια ιδιαίτερα δημοφιλή εταιρεία στο χώρο του Gaming και των περιφερειακών γενικότερα.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του εταιρικού προφίλ της Motospeed, το οποίο την ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, είναι η φιλική προς το περιβάλλον πολιτική της. Βρίσκοντας καινοτόμους τρόπους μέσα από τη συσκευασία και την παραγωγή των προϊόντων της, η εταιρεία προσπαθεί να επιβαρύνει όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον. Η χρήση ανακυκλωμένου χαρτιού, η ειδική εκτύπωση με ανακυκλώσιμο μελάνι και η χρήση «πράσινων» υλικών, όπως το φυσικό άμυλο αραβοσίτου και το βιοδιασπώμενο πλαστικό είναι μερικοί μόνο από τους τρόπους με τους οποίος η Motospeed προσπαθεί να φέρει σε πέρας την πολιτική της αυτή. Σταθερή φιλοσοφία της εταιρείας είναι πως η τεχνολογική εξέλιξη δεν πρέπει να συνεπάγεται την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Το εργοστάσιο της Motospeed έχει πιστοποίηση 8000m², με οχτώ γραμμές παραγωγής και αρκετά μηχανήματα αυτοματισμού, 300 υπαλλήλους στο κομμάτι της κατασκευής και περισσότερους από 60 στο κομμάτι της ανάπτυξης προϊόντων, με αποτέλεσμα η μηνιαία παραγωγή της Motospeed να είναι σταθερά περισσότερα από 300.000 ποντίκια και 150.000 πληκτρολόγια.

Τα μηχανικά πληκτρολόγια, τα οποία έχουν κατακλείσει τα τελευταία χρόνια την αγορά, χάρη στην ανώτερη εμπειρία χρήσης που προσφέρουν έναντι των πληκτρολογίων μεμβράνης, αποτελούν έναν από τους τομείς στους οποίους ειδικεύεται η Motospeed. Με την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής, αλλά και τη χρηστικότητά τους, προϊόντα της εταιρείας όπως το CK104 έχουν αφήσει ικανοποιημένους χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως, ξεπερνώντας τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών Gamers. Πλήρως μηχανικοί διακόπτες, RGB φωτισμός και στιβαρά keycaps από πλαστικό ABS έρχονται να συμπληρώσουν τη λίστα με τα πολλά πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η χρήση του CK104, έναντι των περισσότερων κλασικών πληκτρολογίων, με όλα τα παραπάνω να έρχονται στην αγορά σε μια πολύ προσιτή τιμή.

Το δεύτερο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε Gamer είναι το ποντίκι. Η Motospeed διαπρέπει και στο συγκεκριμένο τομέα, παρουσιάζοντας ασυναγώνιστες προτάσεις όπως το Motospeed V30. Ο οπτικός αισθητήρας Pixart PMW3320 ο οποίος προσφέρει τέλειο tracking, O RGB φωτισμός αλλά και ο εργονομικός σχεδιασμός του ποντικιού το έχουν τοποθετήσει ψηλά στην λίστα των προτάσεων πολλών Reviewer παγκοσμίως.

Η BigTree Ι.Κ.Ε ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2017 και τα γραφεία της βρίσκονται στην οδό Επισκόπου Αμβροσίου 5, (T.K. 54630) στο κέντρο Θεσσαλονίκης. H εταιρεία έχει αναλάβει την επίσημη διανομή των προϊόντων της Motospeed στην Ελλάδα και, όπως είναι φυσικό, όλα τα προϊόντα που πωλούνται από αυτήν, καλύπτονται με εγγύηση από το άρτια εκπαιδευμένο support center της. Η BigTree Ι.Κ.Ε λοιπόν προχώρησε στη συγκεκριμένη συμφωνία με σκοπό να φέρει την εμπειρία χρήσης των προϊόντων της Motospeed στην ελληνική αγορά και να αποδείξει πως η τεράστια επιδοκιμασία που γνώρισε η εταιρεία από την καταναλωτική κοινότητα του εξωτερικού είχε γερά θεμέλια. Θα μας βρείτε στο www.motospeed.gr .