Ο Γιάννης “Phantom” Δημητρόπουλος μας μιλάει για το Sound Blaster X H5 Headset

Ο Γιάννης “Phantom” Δημητρόπουλος αποφάσισε να μοιραστεί λίγες σκέψεις μαζί μας για το νέο

Ο Γιάννης “Phantom” Δημητρόπουλος αποφάσισε να μοιραστεί λίγες σκέψεις μαζί μας για το νέο –  και αγαπημένο του απ’ ότι μας είπε – Headset της Sound Blaster X, Sound Blaster H5: «Εξαιρετικό Headset από την Creative. Αρκετά ελαφρύ με καλή ηχομόνωση και καλοσχεδιασμένο. Έχει αρκετά δυνατό και καθαρό ήχο, ενώ το μπάσο του είναι επίσης πολύ καλό. Το μικρόφωνο είναι απλό και κάνει καλά τη δουλειά του».

Συνεχίζει με όρεξη λέγοντας πως: «Βρίσκομαι μέσα στο game και ακούω σχεδόν τα πάντα. Το παραμικρό βήμα. Νομίζεις ότι βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι. Τόσο έντονη αίσθηση σου δίνει. Ταυτόχρονα, είναι ευτυχές το γεγονός ότι είναι πολύ ελαφρύ και σε σύγκριση με άλλα ακουστικά δεν σε κουράζει ακόμα και μετά από πολύωρο ασταμάτητο Gaming».

Τελειώντας, πρόσθέτει: «Πολλές φορές ξεχνιέμαι και κάθομαι και τα κοιτάω. Φοβερό design. Το μεταλλικό στυλ που έχουν, τα κρατάνε κοντά στις επιταγές της Gaming μόδας, ενώ είναι φιλικά σε κάθε χρήστη. Σίγουρα θα το πρότεινα σε οποιονδήποτε, γιατί είναι εξαιρετικά καλή η σχέση ποιότητας και τιμής».