Ο Νίκος “Equal” Ικονιάδης μας μιλάει για το Sound Blaster X AlphaPad Mousepad

Ο Νίκος “Equal” Ικονιάδης δοκιμάζοντας το Alphapad της Sound Blaster X

Ο Νίκος “Equal” Ικονιάδης δοκιμάζοντας το Alphapad της Sound Blaster X, μας μιλάει για το πρόσφατο του απόκτημα: «Το AlphaPad είναι ένα Mousepad υψηλής ποιότητας, αποκλειστικά για Gaming και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο απο αρχάριους όσο και από προχωρημένους παίκτες. Όποιος ασχολείται με το Gaming καταλαβαίνει, ότι ένα καλό και ανθεκτικό Mousepad είναι ισάξιο με ένα ζευγάρι καλά ακουστικά ή ένα καλό Gaming ποντίκι αντίστοιχα».

Όταν του ζητήσαμε επιπλέον λεπτομέρειες και για την επίδραση που είχε στη δική του Gaming καθημερινότητα και τα χαρακτηριστικά που τον βοήθησαν να ανεβάσει επίπεδο το Gameplay του, πρόσθεσε: «Το AlpaPad προσφέρει υψηλή απόδοση και πολύ καλό traction που προέρχεται απο την cloth πλέξη του, ενώ παράλληλα παραμένει σταθερό, αφού στο πίσω μέρος του έχει μια πολύ δυνατή επιφάνεια καλυμμένη με ειδικό non-slip rubber υλικό, καθιστώντας το έτσι σταθερό ακόμα και στις πιο έντονες και απότομες κινήσεις».

Τέλος τον ρωτήσαμε αν θα το πρότεινε σε κάποιον φίλο του, είτε επαγγελματία είτε αρχάριο: «Προτείνω να το δοκιμάσετε και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα Gaming περιφερειακά της Creative SBX, να αποκτήσετε τη μέγιστη Gaming εμπειρία»!