Ο Άκης “Avenus” Θεοδουλίδης μας μιλάει για το Sound Blaster X Siege M04 Mouse

Ο αρχηγός της ομάδας μας, Άκης “Avenus” Θεοδουλίδης αφού εξοικειώθηκε με τον εξοπλισμό

Ο αρχηγός της ομάδας μας, Άκης “Avenus” Θεοδουλίδης αφού εξοικειώθηκε με τον εξοπλισμό της Sound Blaster X, μας μιλάει για το SIEGE MO4 και τη βελτίωση που έφερε στην απόδοση του: «Η Sound Blaster X έχει δημιουργήσει ένα ποντίκι υψηλών προδιαγραφών, που ειναι ικανό να πάει το προσωπικό skill του καθενός ένα βήμα παραπέρα. Ο οπτικός σένσορας που διαθέτει, προσφέρει τρομερή ακρίβεια και είναι ιδανικός για FPS games και κυρίως για το Counter Strike».

Προχωρώντας τη κουβέντα μας, του ζητήσαμε λίγες περισσότερες πληροφορίες για τα specs του ποντικιού και την επίδραση που έχει στον τρόπο παιχνιδιού του: «Το βάρος του προσδίδει γρήγορη κίνηση χωρίς να χάνεις σταθερότητα στο aim, και μέγεθος που μπορεί να ικανοποιήσει διαφορετικά playstyles οπως claw και grip. Σημαντικό είναι επίσης, ότι τα clicks δεν ειναι ενσωματωμένα κατά μήκος του Mouse, πράγμα που σημαίνει οτι θα υπάρχει λιγότερη φθορά με τον χρόνο. Ταυτόχρονα, έχει αντιολισθητικά λαστιχάκια στις πλευρές μαζι με το sniper button και μια ευρεία γκάμμα επιλογών στον driver του Sound Blaster Connect, για να διαμορφώσεις τα DPI, το polling rate και τον πρωτοποριακό LED φωτισμό ανάλογα με τα γούστα σου».

Του ζητήσαμε ακόμα να μας μιλήσει για το αποτέλεσμα που είδε χρησιμοποιώντας το Mouse: «Παρατήρησα πως το ποντίκι μου, σε αντίθεση με άλλα, μου δίνει τα έξτρα milliseconds που χρειάζομαι, για να αντιδράσω γρηγορότερα από τον αντίπαλο. Σταθερότητα, εξαιρετικός σένσορας, που πιάνει την παραμικρή αλλαγή στην κίνηση, και λίγο προσωπικό skill είναι η τέλεια συνταγή για μερικά σίγουρα kills. Εκτός όμως από την προσωπική μου βελτίωση, απόλαυσα το design του ποντικιού, το οποίο είναι κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικής ομορφιάς. Ο συνδυασμός ποιότητας, τιμής και εμφάνισης κάνει το ποντίκι ιδανικό στόχο αγοράς για κάθε Gamer».