Νέο gaming πληκτρολόγιο από τη Roccat

Η ROCCAT επεκτείνει την γκάμα των Gaming keyboards

Η ROCCAT επεκτείνει την γκάμα των Gaming keyboards

roccat

H Roccat ανακοινώνει την κυκλοφορία στην Ελληνική αγορά του νέου μηχανικού πληκτρολογίου για Gamers το ROCCAT SUORA.

Το νέο μηχανικό Suora έχει σχεδίαση frameless και ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των απαιτητικών gamers.

Η στιβαρή και συμπαγή κατασκευή του από αλουμίνιο παρέχει μια συνεκτική και δίχως συμβιβασμούς υποδομή.  Είναι δίχως στήριγμα παλάμης, δίχως παχιά περιθώρια, δίχως thumb keys και δίχως τα περιττά media keys –  απλά μόνο με τα υψηλής ποιότητας μηχανικά πλήκτρα ενσωματωμένα σε ένα στιβαρό υπόβαθρο.

Η απλή σχεδίαση του σας επιτρέπει να είστε πιο κοντά με τη δράση, για αστραπιαία και χωρίς περισπασμούς εμπειρία παιχνιδιού.

Δεν είναι και τόσο καλό αν ένα πληκτρολόγιο που έχει σχεδιαστεί για ταχύτητα, τα πλήκτρα να μην μπορούν να ανταποκρίνονται στο ρυθμό της δράσης.

Το Suora διαθέτει μια προηγμένη anti-ghosting μήτρα, που εξασφαλίζει την καταγραφή κάθε πατήματος πλήκτρου ξανά και ξανά.  Με δειγματοληψία 1000 Ηz (1msec) το Suora θα είναι πάντα μαζί σου όποτε πατήσεις ένα πλήκτρο. Η στιβαρή κατασκευή του πλαισιώνεται με τα υψηλής ποιότητας μηχανικά πλήκτρα, με κύκλο ζωής 50 εκατομμύρια πατήματα.

To Roccat Suora έρχεται με την πλήρη υποστήριξη του Roccat Swam. Το λογισμικό Swam ενσαρκώνει την φιλοσοφία της ROCCAT για “Ready for the future”.

Καλύπτει όλες τις σχετικές gaming πλατφόρμες και συσκευές.  Είναι το next-gen σύστημα που θα εξυπηρετεί/υποστηρίζει τα games, apps και τα ROCCAT προϊόντα.

Είναι ένα πραγματικό gaming command που θα σας κρατάει στο ύψος των εξελίξεων για πολύ καιρό.

Το Roccat Suora διατίθεται στην τιμή των 109,95€.

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.