Η νέα οθόνη της σειράς AGON από την AOC

Η εξειδικευμένη εταιρεία οθονών AOC, παρουσιάζει την οθόνη AGON AG271QG

Η εξειδικευμένη εταιρεία οθονών AOC, παρουσιάζει την οθόνη AGON AG271QG

AG271_bkl_h

Πέρα από το έγχρωμο IPS panel που προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες εικόνες 165Hz χωρίς σκίσιμο της εικόνας, τρεμόπαιγμα, καθυστερήσεις ή θαμπάδα, ήρθε μία οθόνη σχεδιασμένη αποκλειστικά για ανταγωνιστικούς gamers που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία NVIDIA G-SYNC ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης συγχρονίζεται με εκείνον της κάρτας γραφικών. Εκτός από την εντυπωσιακή απόδοση gaming, η οθόνη AGON AG271QG της AOC διαθέτει τεχνολογία IPS panel (AHVA) αποδίδοντας, με αυτό τον τρόπο, άριστα τα ψηφιακά χρώματα για μια συναρπαστική εμπειρία gaming και video.

AG271_ftl_h

Εξασφαλίζοντας ομαλές και ζωντανές εικόνες, η AGON AG271QG υποστηρίζει επιπλέον τις φιλοδοξίες των ανταγωνιστικών gamers με ελάχιστη καθυστέρηση εισόδου, εντολές εισόδου στιγμιαία εκτελεσμένες και τεχνολογία Flicker-free που μειώνει το τρεμόπαιγμα και την κούραση των ματιών επιτρέποντας στους gamers να μη χάνουν στιγμή από το παιχνίδι.

Για τους πιο αδυσώπητα ανταγωνιστικούς gamers, δε φτάνει μόνο να έχουν εκπαιδευμένα μάτια, αλλά πρέπει να προσέχουν και την άνεση τους. Για να μην αποσπάται η προσοχή του χρήστη κατά τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα σημαντική η άνετη στάση σώματος, ακόμα και αν κάθεται σε ειδικό κάθισμα gaming. Η ρυθμιζόμενη βάση Ergo Dial της ΑOC προσαρμόζεται στο ύψος με ειδική διαβάθμιση, ώστε οι χρήστες να θυμούνται την προτιμώμενη ρύθμιση. Επιπλέον, οι gamers μπορούν να προσαρμόσουν την κλίση ή την περιστροφή της οθόνης AGON AG271QG όποτε χρειαστεί.

AG271_s2_h

Η premium gaming οθόνη AOC AGON AG271QG, ειδικά σχεδιασμένη για τους ενθουσιώδεις gamers, θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο 2016 στην ενδεικτική τιμή των €979.

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.