Ακυρώθηκε το Allison Road

Ο διάδοχος του P.T., Allison Road, ακυρώθηκε μυστηριωδώς

Platform
 
Genre
 

Ο διάδοχος του P.T., Allison Road, ακυρώθηκε μυστηριωδώς

allison road

Άσχημα νέα για τους fans των παιχνιδιών horror, αφού το παιχνίδι Allison Road δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει. Το νέο προέρχεται από το Twitter του παιχνιδιού, στο οποίο μάλιστα υπόσχεται, πως μια επίσημη δήλωση θα εμφανιστεί σε μερικές ημέρες.

Το Allison Road είχε τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου, αφού οι δημιουργοί του στόχευαν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ανάλογη με αυτή του P.T., το playable teaser του Silent Hills, το οποίο επίσης ακυρώθηκε.

Το project εμφανίστηκε στο Steam Greenlight το 2015 και αργότερα ξεκίνησε η χρηματοδότηση του μέσω Kickstarter. Ωστόσο, η εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Lilith, συνεργάστηκε με την εταιρία που δημιουργεί τα παιχνίδια Worms, Team 17, ώστε να κυκλοφορήσει το Allison Road με τον παραδοσιακό τρόπο.

Το αρχικό πλάνο ήθελε το παιχνίδι να κυκλοφορεί για PC πριν το τέλος του 2016, με ports για κονσόλες να ακολουθούν στο μέλλον.

Περισσότερα νέα για το Allison Road

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.