Νέα οθόνη στην σειρά Style της AOC

Μια νέα εντυπωσιακή οθόνη προσθέτει στη σειρά Style, η εξειδικευμένη εταιρεία οθονών AOC

Μια νέα εντυπωσιακή οθόνη προσθέτει στη σειρά Style, η εξειδικευμένη εταιρεία οθονών AOC

929b35f5-b3a4-45c5-b925-627fd2c13f97

Το νέο μοντέλο Q2781PQ 27 ιντσών με εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και ασύμμετρη βάση, εντυπωσιάζει κάθε χρήστη που εκτιμά την καλή αισθητική και το μοντέρνο σχεδιασμό. Με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και χαρακτηριστικά όπως την τεχνολογία Flicker- FREE, η νέα οθόνη ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των οικιακών όσο και των επαγγελματιών χρηστών που δίνουν βάρος στην αισθητική.

Η οθόνη 27″ AOC Q2781PQ διαθέτει αναβαθμισμένο σχεδιασμό και ποιότητα εικόνας που θα εντυπωσιάσει κάθε χρήστη. Εκτός από την εξαιρετικά λεπτή εμφάνιση και την κομψή ασύμμετρη βάση, η οθόνη διαθέτει νέο σχεδιασμό 4- πλευρών «χωρίς πλαίσιο» με 5,7 χιλ μαύρο πλαίσιο στο πάνω μέρος, τη δεξιά και την αριστερή πλευρά και πλαίσιο 6,25 χιλ στο κάτω μέρος. Εκτός από εντυπωσιακή, η οθόνη καταφέρνει να εξοικονομεί και χώρο στο γραφείο. Πίσω από τη λεπτή σχεδίαση, βρίσκεται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η οποία προσφέρει μια πρώτης τάξεως εμπειρία θέασης.

Q2781_f_h_design

Διαθέτει ένα σύγχρονο AH- IPS panel που επιτρέπει ευρείες γωνίες θέασης 178 μοιρών, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο έντονα χρώματα με 100% sRGB συνέπεια και την καλύτερη δυνατή χρωματική ομοιομορφία από όλες τις γωνίες θέασης. Η AOC Q2781PQ προσφέρει ανάλυση QHD ( 2560 x 1440 pixels) και πάνω από 3,6 εκατομμύρια pixels. Οι χρήστες που ασχολούνται με την επεξεργασία βίντεο ή φωτογραφιών θα επωφεληθούν από την ευκρίνεια και τα έντονα οπτικά που εντυπωσιάζουν για τη μεγάλη λεπτομέρεια.

74e1897f-b59c-4fb2-a6b2-0860f6cc53e5

Σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία Flicker-FREE και οι πολλαπλές θύρες εισόδου video καθιστούν την AOC Q2781PQ σε μια λειτουργική και ελκυστική επιλογή για το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας. Οι χρήστες που κάθονται πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη θα επωφεληθούν από την τεχνολογία Flicker-FREE της AOC, η οποία ρυθμίζει τη φωτεινότητα μέσω ενός DC (Direct Current) backlight συστήματος για να μειωθεί το δυσάρεστο τρεμόπαιγμα που δημιουργεί, τόσο συχνά, κόπωση στα μάτια. Όσοι επιθυμούν να συνδέσουν την κομψή οθόνη με κονσόλες gaming, Blu-ray players ή φορητές συσκευές όπως laptops, μπορούν να το κάνουν μέσω μιας σειράς σύγχρονων εισόδων, όπως είσοδο DisplayPort, δυο εισόδους HDMI καθώς και D- Sub.

dc26c3dc-dc0a-4515-acf0-3328f9cb77ef

Είτε χρησιμοποιείτε την οθόνη για την επεξεργασία φωτογραφιών, είτε δουλεύετε σε υπολογιστικά φύλλα από το σπίτι ή απλώς θέλετε να εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας στο γραφείο – η AOC Q2781PQ θα συνεπάρει τους οικιακούς και επαγγελματίες χρήστες ή ακόμη και τους fashionistas.

Η AOC Q2781PQ θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο του 2016 στην ενδεικτική τιμή των €349. Όπως και με όλες τις οθόνες AOC, η εταιρία προσφέρει εγγύηση 3 ετών με επιτόπια υπηρεσία ανταλλαγής.

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.