Η μαγεία του Crash Team Racing ξαναζωντανεύει στο The Karters

To πολωνικό στούντιο Cmoar μας φέρνει το The Karters, ένα παιχνίδι βασισμένο στο Crash Team Racing

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

To πολωνικό στούντιο Cmoar μας φέρνει το The Karters, ένα παιχνίδι βασισμένο στο Crash Team Racing

karters (2)

Το The Karters είναι ένα racing παιχνίδι καθαρά εμπνευσμένο από το gameplay και το design του Crash Team Racing (CTR). Στοχεύει να ξυπνήσει τη νοσταλγία, αλλά και να κάνει αίσθηση σε νεότερους gamers, στους οποίους το θρυλικό CTR είναι ένας λιγότερο γνωστός τίτλος. Δημιουργώντας ξανά τη δυναμικότητα και την ταχύτητά του, η Cmoar Studio προσπαθεί να δημιουργήσει ένα παιχνίδι, που και ο ίδιος Crash θα ήθελε να πάρει μέρος… αν βέβαια δεν είχε αποσυρθεί.

Γίνετε μέρος της ομάδας του The Karters και αποδείξτε ποιος είναι ο πρωταθλητής του αγώνα. Πάρτε ένα από τα δολοφονικά όπλα, αγωνιστείτε με άλλους αντιπάλους και καταστρέψτε τους στο Arena mode. Προκαλέστε τους φίλους σας σε local ή global multiplayer, όπου μόνο ένας μπορεί να κερδίσει. Διαλέξτε έναν από τους φανταστικούς χάρτες και προσπαθήστε να βρείτε κρυφά μονοπάτια, ώστε να ξεγελάσετε τους αντιπάλους και να πάρετε το χρυσό.

Μπορείτε να δείτε το Announcement trailer του The Karters εδώ:

Το παιχνίδι εντάχθηκε στο Greenlight στις 28 Απριλίου με σκοπό να κυκλοφορήσει μια Early Access έκδοση του τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Οι δημιουργοί επιθυμούν να δείξουν στον κόσμο τα αποτελέσματα της δουλειάς τους έπειτα από οκτώ μήνες δουλειάς. Η απευθείας επικοινωνία με τους παίκτες και τους οπαδούς του είδους θα βοηθήσει τους δημιουργούς να φτιάξουν τους χάρτες, το gameplay και τους μηχανισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του και τα προφίλ σε Facebook και Twitter. Για να υποστηρίξετε το παιχνίδι στο Greenlight, μπορείτε να πάτε εδώ.

Περισσότερα νέα για το The Karters

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.