Top 10 | Παιχνίδια Playstation One

Καλωσορίσατε στη νέα στήλη του GameSpace.gr, η οποία θα αφορά Top 10 από διάφορες σειρές παιχνιδιών, κονσόλες και ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

#1 Metal Gear Solid

top 1

Φυσικά στην πρώτη θέση βρίσκεται το αριστούργημα του Hideo Κojima.  Με μηχανισμούς stealth αλλά και απίστευτα 3D γραφικά που ξεφεύγουν τελείως από την εποχή που κυκλοφόρησε, υλοποιεί μια από τις καλύτερες πλοκές που έχουμε δει σε video game. Ο ρόλος του κομάντο σε παιχνίδι δεν ήταν κάτι που βλέπαμε συχνά, αλλά με τον Solid Snake τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του franchise που είδαμε σε 3D, ενώ μερικά χρόνια μετά το είδαμε σαν remake στο Gamecube της Nintendo. Πολλοί είναι αυτοί που ελπίζουν για ένα ακόμα Remake σε πλατφόρμες τελευταίας γενιάς, αλλά χωρίς τον Kojima στην Konami, αποτελεί ένα άπιαστο όνειρο. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως το Metal Gear Solid, έχει μια θέση στην καρδιά μας.


Πολλοί από αυτούς τους τίτλους έχουν επανακυκλοφορήσει σαν PS1 Classics, ενώ έχουμε δει και πολλά sequels σε νεότερες κονσόλες. Μάλιστα, ,μερικοί από αυτούς φτιάχνονται από την αρχή για πλατφόρμες τελευταίας γενιάς, τους οποίους περιμένουμε να δούμε με ανυπομονησία. Σίγουρα το PSone έχει μια θέση στην καρδιά κάθε gamer.

Αρκετοί είναι αυτοί που θα διαφωνήσουν. Εμείς πάντως περιμένουμε τα σχόλιά σας από κάτω, ακόμα και αν έχετε σκοπό να μας απειλήσετε.  Η σειρά αυτή ήρθε για να μείνει, οπότε μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια.

Σελίδες:

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.