Ξεκίνησε το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι για esports

Η μεγαλύτερη εταιρία esports στον κόσμο, η ESL, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του πρώτου τηλεοπτικού καναλιού

Η μεγαλύτερη εταιρία esports στον κόσμο, η ESL, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του πρώτου τηλεοπτικού καναλιού στον κόσμο για esports

unnamed

Η μεγαλύτερη εταιρία esports στον κόσμο, η ESL, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του πρώτου τηλεοπτικού καναλιού στον κόσμο που θα εκπέμπει 24/7  για esports : το esportsTV. Φέρνοντας τα καλύτερα νέα για τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, η έναρξη της esportsTV αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της ESL για τη συνεχιζόμενη αύξηση της προσβασιμότητας του περιεχομένου για την κοινότητα των esports σε όλο τον κόσμο.

Το κανάλι θα ξεκινήσει τον Μάιο στις πλατφόρμες Viasat MTG στις Σκανδιναβικές και τις Βαλτικές χώρες, και έχει ως στόχο να παρουσιάσει την βασική μορφή της ESL μέσα από διαγωνισμούς και τουρνουά . Η ESL και η μητρική της εταιρεία MTG είναι σε συζητήσεις και με άλλους τηλεοπτικούς διανομείς και διαχειριστές πλατφόρμας για να κάνουν το κανάλι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο. Με πάνω από 2.000 ώρες ζωντανών αναμεταδόσεων με περιεχόμενο από gaming και eSports να παρουσιάζεται κάθε χρόνο και φτάνοντας σε νέα εδάφη, το esportsTV θα προσθέσει ακόμη κάτι παραπάνω στο σημερινό κοινό της ESL που αριθμεί πάνω από 100 εκατομμύρια ψηφιακούς τηλεθεατές.

Το esportsTV θα παρουσιάζει διοργανώσεις της ESL και εκπομπές από το ESL One, Intel® Extreme Masters και τις περιοδείες του Pro League. Αυτό το κανάλι θα επιτρέψει σε συνεργασίες με τοπικούς linear και ψηφιακούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και διανομείς, να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες του τοπικού κοινού, με την ελκυστική προσφορά περιεχομένου. Το esportsTV θα λειτουργεί παράλληλα με τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες της ESL, με Twitch, Azubu, HitBox και Yahoo.

«Πάντα ονειρευόμασταν να κάνουμε τα esports το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, και είναι οι ευκαιρίες σαν κι αυτήν που μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση αυτού του όνειρου που έγινε πραγματικότητα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ESL, Ralf Reichert. «Φέρνοντας νέο και υφιστάμενο περιεχόμενο σε περισσότερες οθόνες σε όλο τον κόσμο, είναι το κλειδί για την περαιτέρω επιτάχυνση της ανάπτυξης και την δημοτικότητα των eSports, και είμαστε σε μια αποστολή για να φτάσουμε σε κάθε gamer του κόσμου.»

Η ESL είναι η μεγαλύτερη εταιρεία esports στον κόσμο, οδηγώντας τον κλάδο σε όλα τα δημοφιλή video games με πολλούς online και offline διαγωνισμούς. Λειτουργεί με υψηλού προφίλ, επώνυμα διεθνή και εθνικά πρωταθλήματα και τουρνουά όπως το Extreme Masters Intel®, ESL One, ESL National Championships και άλλες εκδηλώσεις, καθώς και σε επίπεδο βάσης σε ερασιτεχνικά κύπελλα, πρωταθλήματα και τα συστήματα matchmaking. Η ESL καλύπτει ένα ευρύ πεδίο υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογίας gaming, διαχείρισης γεγονότων, διαφήμισης και τηλεοπτικής παραγωγής, που μπορούν να ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες του συστήματος των eSports. Με γραφεία στη Βόρεια Αμερική, τη Γερμανία, τη Ρωσία, τη Γαλλία, την Πολωνία, την Ισπανία, την Κίνα, και συνεργάτες σε πολλές άλλες χώρες, έχει μια πραγματικά παγκόσμια παρουσία.

www.eslgaming.com

                                                                                   

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.