Kingston HyperX Cloud Revolver – Review

Το απόλυτο Gaming Headset για τα FPS Games σας!

To νέο Hyper X Headset είναι έτοιμο να σας εντυπωσιάσει!

IMG_1715

H Kingston επιστρέφει δυναμικά με το νέο HyperX Cloud Revolver. Μετά από δύο απίστευτα κυριολεκτικά Headset, φτιαγμένα όχι μόνο για Gaming, δημιούργησε για ακόμη μια φορά το απόλυτο Gaming Headset. Σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε την Kingston, ως μία εταιρεία για SSD δίσκους, USB και μνήμες RAM. Τα τελευταία δύο χρόνια είχε ως στόχο να εισέλθει δυναμικά στην δημιουργία των Gaming Headsets, με αποτέλεσμα να δείξει την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της.

Το νέο Gaming HeadsetHyperX Cloud Revolver, είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο ακουστικό, το οποίο υπόσχεται τρομερή εμπειρία κατά την χρήση του. Για όσους είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν στην CES 2016, οι εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες.

Για την ιστορία τα Hyper X Cloud ήταν ένα εγκεκριμένο Headset από την Qpad, στο οποίο η Kingston έβαλε την «πινελιά» της, διαμορφώνοντας το Design και το Hardware της συσκευής. Όσον αφορά το Revolver, η Kingston σχεδίασε το κάθε κομμάτι ξεχωριστά, αποδεικνύοντας αισθητή διαφορά, τόσο αισθητικά όσο και ηχητικά. Το Revolver συνδυάζει νέα εμφάνιση με τον νέο μαγνήτη 50mm , υποσχόμενη καλύτερη ποιότητα ήχου από τα παλιότερα μοντέλα.

IMG_1687IMG_1688

Ανοίγοντας την συσκευασία των ακουστικών μπορούμε να διακρίνουμε ένα προσεγμένο κουτί, σε χρώμα μαύρο και το λογότυπο της HyperX επάνω σε αυτό.

Σαν συσκευασία ομολογούμε πως είναι ασφαλής λόγω της ποιότητας κατασκευή της. Μέσα στο κουτί μπορούμε να διακρίνουμε τον σωστό καταμερισμό των ακουστικών από τα διάφορα έξτρα. Κάτι το οποίο αποδεικνύει την ιδιαίτερη προσοχή που έδωσε η Hyper X, σε όλη την διαδικασία κατασκευής του.

Με τους 50mm μαγνήτες, τον Stereo ήχο καθώς και το αποσπώμενο μικρόφωνο, τα ακουστικά είναι ικανά να λειτουργήσουν σε οποιαδήποτε Gaming Κονσόλα. Πιο συγκεκριμένα για το PS4, πολύ απλά συνδέετε το Jack στην υποδοχή του τηλεχειριστηρίου ενώ στο Xbox One, χρειάζεστε τον ανάλογο αντάπτορα.

IMG_1690

Σχεδιασμός

O Minimal σχεδιασμός είναι εμφανής στα προϊόντα της Ηyper X. Εξωτερικά τα ακουστικά στηρίζονται σε ένα σιδερένιο μαύρο matte χρώματος Frame, το οποίο είναι και ο σκελετός των ακουστικών. O σκελετός αυτός περνάει κυκλικά από το επάνω μέρος του ακουστικού, με αποτέλεσμα να δίνει την απαραίτητη σταθερότητα και ανθεκτικότητα κατά την χρήση τους.

IMG_1696

Στο αριστερό αλλά και στο δεξί ακουστικό διακρίνουμε το λογότυπο της Hyper X να αναγράφεται και στις δύο μεριές. Φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο, δίνεται η αίσθηση του βάθους αλλά και της κομψότητας στο προϊόν ως προς την εμφάνιση του.

IMG_1692

Τα ακουστικά έχουν τα γνωστά Memory Foams, τα οποία όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείτε «θυμούνται» και εφαρμόζουν στα αυτιά σας όλο και καλύτερα. Κατά την χρήση τους, είναι ξεκούραστα, πράγμα που σας επιτρέπει πολλές ώρες Gaming. Το υλικό τους είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας δέρμα, υπογεγραμμένο από την ίδια την Hyper X.

Το μαξιλαράκι για το κεφάλι είναι φτιαγμένο από το ίδιο υλικό, το οποίο σας βοηθάει να μην «ιδρώνετε» κατά την χρήση τους. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η διαδικασία προσαρμογής των ακουστικών στο κεφάλι. Μόνα τους τα ακουστικά, μέσω ελατηρίου που υπάρχει μέσα στο επάνω μαξιλαράκι, προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε μεγέθους κεφάλι.

Σίγουρα σε πολλούς από εμάς, θα έχει τύχει η μία από τις δύο μεριές να είναι περισσότερο ανοιγμένη από την άλλη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μοιράζεται σωστά το βάρος του ακουστικού, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κουραστικό.

IMG_1698IMG_1699

Το μέγεθος του καλωδίου, του Ηeadset είναι 1 μέτρο. Αυτό συνδέεται επάνω στο Audio Control Box επεκτείνοντας το καλώδιο κατά 2 μέτρα. Με αυτό μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση αλλά και να κάνετε Mute το μικρόφωνο της συσκευής.

IMG_1704 IMG_1706

Το HypeX Revolver είναι το ακουστικό που θα ξεχωρίσει καθώς η προσαρμογή του είναι εκπληκτική.

Ήχος

Εσωτερικά τα ακουστικά συνδυάζουν ξεκούραστη αλλά και απολαυστική εμπειρία κατά την χρήση τους, στοχεύοντας σε υψηλές αποδόσεις στα παιχνίδια σας. H Κingston αυτή τη φορά στοχεύει στην δημιουργία ενός εξειδικευμένου FPS Headset καθώς και στην βέλτιστη ποιότητα ήχου. Μεγαλώνοντας την γωνία των μαγνητών κατάφεραν να πλησιάσουν περισσότερο την αίσθηση του βάθους στα FPS παιχνίδια, μετατρέποντας κυριολεκτικά το περιβάλλον του παιχνιδιού σε πραγματικότητα. Κάτι τέτοιο παρομοιάζεται με τον 7,1 εικονικό ήχο αλλά στην περίπτωση του Revolver, ο ήχος μεταδίδεται καλύτερα και γρηγορότερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο τρόπος που σχεδιάστηκε το ακουστικό είναι για να μπορέσει να σας μεταδώσει τον ήχο όπως ακριβώς ακούστηκε, την ίδια ακριβώς στιγμή. Παραδείγματος χάρη, ο 7.1 ήχος είναι αυτός που ακούτε εφόσον έχει γίνει η επεξεργασία του. Πρακτικά στο Hyper X Revolver, μεταδίδεται στο μέγιστο την ίδια χρονική στιγμή ο ήχος, χωρίς επεξεργασία, δίνοντας σας μεγάλο προβάδισμα στα FPS Games.IMG_1707

Για την ακρίβεια κανένα Ηeadset δεν μπορεί να αποδώσει πραγματικό 7,1 ήχο, καθώς και όπως  λέει ο αριθμός χρειάζονται 7 ηχεία και 1 woofer. Γι’αυτό λοιπόν σε όλα τα Ηeadset, γίνεται ψηφιακή επεξεργασία του ήχου ώστε αυτός να γίνει 7,1. Στην περίπτωση του Hyper X Revolver, αυτή η επεξεργασία παραλείπεται, πράγμα που κάνει τον ήχο να φτάνει πιο άμεσα στα αυτιά μας.

Κατά την χρήση τους έχετε την ευκαιρία να εντοπίσετε τους εχθρούς σας με ακρίβεια ακόμη και όταν βρίσκονται πολύ μακριά. Βέβαια τα ακουστικά δεν θα λέγαμε ότι είναι μόνο για παιχνίδια, καθώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για καθημερινή χρήση.

Σε γενικές γραμμές ο ήχος από τους 50 mm νεοδυμίου μαγνήτες, μεταδίδεται καθαρός, κρυστάλλινος αλλά και με το ανάλογο μπάσο όποτε χρειάζεται. Η νέας γενιάς μαγνήτες είναι τοποθετημένοι παράλληλα, με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταδίδουν τον ήχο πιο αποτελεσματικά.

Μικρόφωνο

Το μικρόφωνο είναι αποσπώμενο και φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εμποδίζει τους εξωτερικούς θορύβους. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του, το κάνει αρκετά ευλύγιστο, για να μπορείτε να το μετακινήσετε σε όποια θέση θέλετε.  Τα τεχνικά χαρακτηριστικά προσφέρουν καθαρή και κρυστάλλινη φωνή, σε συνδυασμό με την μείωση σε μεγάλο βαθμό των εξωτερικών θορύβων κατά την διάρκεια των παιχνιδιών σας. Έχοντας πιστοποίηση από το TeamSpeak  καθίσταται ακόμη πιο αξιόπιστο. Τέλος είναι συμβατό με το Discord, Skype, Ventrillo, Mumble και RaidCall.

IMG_1701IMG_1702

Επίλογος

Το βάρος όλου του Ηeadset είναι 360 gr  και σύμφωνα με την Kingston τα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα στο e-shop.gr.

Σε γενικές γραμμές τα ΗyperX Revolver είναι ένα καλοσχεδιασμένο Headset και πρακτικά πολύ λειτουργικό. Δοκιμάζοντας τα, ομολογούμε πως το βάρος τους, μας κούρασε αρκετές φορές καθώς η πίεση που ασκούσε το Headband ήταν υπερβολική. Ίσως σε βάθος χρόνου, να μπορούσαμε να τα συνηθίσουμε.

Για τους σκληροπυρηνικούς των FPS Games, σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Για όλους τους άλλους δεν χάνετε τίποτα να τα δοκιμάσετε.

Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από σήμερα, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου. Η ενδεικτική τιμή που δίνει η Kingston είναι 129.99€.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ακουστικά

 • 50mm Νεοδυμίου Μαγνήτες
 • Συχνότητα: 12Hz–28,000 Hz
 • Αντίσταση: 30 Ω
 • SPL: 104.5dBSPL/mW στα 1kHz
 • Ολική Παραμόρφωση: < 2%
 • Ισχύ: Μετρήσιμο 30 mW, max 500 mW
 • Βάρος: 360 gr
 • Βάρος + Μικρόφωνο: 376 gr
 • Μέγεθος Καλωδίων: Ακουστικό (1 m) + Audio Control Box (2 m)
 • Συνδεσιμότητα: 3.5mm jack + Audio Control Box – 3.5mm Stereo και Mic Jacks

Μικρόφωνο

 • Πυκνωτικό Μικρόφωνο
 • Συχνότητα: 50Hz–18,000 Hz
 • Ευαισθησία: -40dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)

Θετικά

 • Εντυπωσιακός Σχεδιασμός
 • Ανθεκτικότητα
 • Σταθερότητα
 • Πολύ καλό μικρόφωνο
 • Σταθερότητα

Αρνητικά

 • Χαμηλή ένταση ήχου
 • Αρκετά σκληρός σκελετός
 • Μεγάλη πίεση στο κεφάλι

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
To νέο Hyper X Headset είναι έτοιμο να σας εντυπωσιάσει! H Kingston επιστρέφει δυναμικά με το νέο HyperX Cloud Revolver. Μετά από δύο απίστευτα κυριολεκτικά Headset, φτιαγμένα όχι μόνο για Gaming, δημιούργησε για ακόμη μια φορά το απόλυτο Gaming Headset. Σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε την Kingston, ως μία εταιρεία για SSD δίσκους, USB και μνήμες RAM. Τα τελευταία δύο χρόνια είχε ως στόχο να εισέλθει δυναμικά στην δημιουργία των Gaming Headsets, με αποτέλεσμα να δείξει την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της. Το νέο Gaming Headset – HyperX Cloud Revolver, είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο ακουστικό, το οποίο υπόσχεται τρομερή εμπειρία κατά την χρήση του. Για όσους είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν στην CES 2016, οι εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες. Για την ιστορία τα Hyper X Cloud ήταν ένα εγκεκριμένο Headset από την Qpad, στο οποίο η Kingston έβαλε την "πινελιά" της, διαμορφώνοντας το Design και το Hardware της συσκευής. Όσον αφορά το Revolver, η Kingston σχεδίασε το κάθε κομμάτι ξεχωριστά, αποδεικνύοντας αισθητή διαφορά, τόσο αισθητικά όσο και ηχητικά. Το Revolver συνδυάζει νέα εμφάνιση με τον νέο μαγνήτη 50mm , υποσχόμενη καλύτερη ποιότητα ήχου από τα παλιότερα μοντέλα. Ανοίγοντας την συσκευασία των ακουστικών μπορούμε να διακρίνουμε ένα προσεγμένο κουτί, σε χρώμα μαύρο και το λογότυπο της HyperX επάνω σε αυτό. Σαν συσκευασία ομολογούμε πως είναι ασφαλής λόγω της ποιότητας κατασκευή της. Μέσα στο κουτί μπορούμε να διακρίνουμε τον σωστό καταμερισμό των ακουστικών από τα διάφορα έξτρα. Κάτι το οποίο αποδεικνύει την ιδιαίτερη προσοχή που έδωσε η Hyper X, σε όλη την διαδικασία κατασκευής του. Με τους 50mm μαγνήτες, τον Stereo ήχο καθώς και το αποσπώμενο μικρόφωνο, τα ακουστικά είναι ικανά να λειτουργήσουν σε οποιαδήποτε Gaming Κονσόλα. Πιο συγκεκριμένα για το PS4, πολύ απλά συνδέετε το Jack στην υποδοχή του τηλεχειριστηρίου ενώ στο Xbox One, χρειάζεστε τον ανάλογο αντάπτορα. Σχεδιασμός O Minimal σχεδιασμός είναι εμφανής στα προϊόντα της Ηyper X. Εξωτερικά τα ακουστικά στηρίζονται σε ένα σιδερένιο μαύρο matte χρώματος Frame, το οποίο είναι και ο σκελετός των ακουστικών. O σκελετός αυτός περνάει κυκλικά από το επάνω μέρος του ακουστικού, με αποτέλεσμα να δίνει την απαραίτητη σταθερότητα και ανθεκτικότητα κατά την χρήση τους. Στο αριστερό αλλά και στο δεξί ακουστικό διακρίνουμε το λογότυπο της Hyper X να αναγράφεται και στις δύο μεριές. Φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο, δίνεται η αίσθηση του βάθους αλλά και της κομψότητας στο προϊόν ως προς την εμφάνιση του. Τα ακουστικά έχουν τα γνωστά Memory Foams, τα οποία όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείτε "θυμούνται" και εφαρμόζουν στα αυτιά σας όλο και καλύτερα. Κατά την χρήση τους, είναι ξεκούραστα, πράγμα που σας επιτρέπει πολλές ώρες Gaming. Το υλικό τους είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας δέρμα, υπογεγραμμένο από την ίδια την Hyper X. Το μαξιλαράκι για το κεφάλι είναι φτιαγμένο από το ίδιο υλικό, το οποίο σας βοηθάει να μην "ιδρώνετε" κατά την χρήση τους. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η διαδικασία προσαρμογής των ακουστικών στο κεφάλι. Μόνα τους τα ακουστικά, μέσω ελατηρίου που υπάρχει μέσα στο επάνω μαξιλαράκι, προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε μεγέθους κεφάλι. Σίγουρα σε πολλούς από εμάς, θα έχει τύχει η μία από…

8.8

Πολύ καλό!

Το νέο Gaming Headset της Kingston, είναι έτοιμο να σας εντυπωσιάσει

Το νέο Gaming Headset - Hyper X Cloud Revolver, είναι το ακουστικό το οποίο θα "ζωντανέψει" τον κόσμο των FPS Games στο πλήρες.

Σχεδιασμός

9

Ήχος

8.5

Μικρόφωνο

9.5

Επιδόσεις

8.3

User Rating : 2.43 ( 3 votes)
9