Ο I look Pretty μιλά μετά τα Playoffs των Challenger Series

Ένα νέο παιδί με πολλές φιλοδοξίες για τη σκηνή και το παιχνίδι.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ένα νέο παιδί με πολλές φιλοδοξίες για τη σκηνή και το παιχνίδι. Ένας από τους λίγους Έλληνες που κατάφερε να αντέξει έξω από τα ελληνικά σύνορα και να διακριθεί

Ο Πρόδρομος «Ι look Pretty» Κεβεζιτίδης μετά την αδυναμία της ομάδας του να περάσει στο LCS, μίλησε στο Gamespace.gr για τα επόμενα βήματα του στο χώρο αλλά και το πως βιώνει την καθημερινότητα του, ως pro gamer. Αυτή τη στιγμή έχει αφήσει σπουδές και οικογένεια στην άκρη για να κυνηγήσει το όνειρο του ως επαγγελματίας παίκτης στο League of Legends. Το αν θα το πετύχει δεν φαίνεται να τον προβληματίζει αυτή τη χρονική περίοδο αλλά βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού του.

220px-I-look-pretty

  • Πως αισθάνεσαι που ήσουν ένα βήμα πριν το LCS;

Αισθάνομαι αρκετά όμορφα, ακόμη και που δεν περάσαμε για διάφορους  λόγους. Κανένας μας δεν ήξερε πως είναι να παίζεις επαγγελματικά σε αυτό το επίπεδο με αποτέλεσμα να κάνουμε λάθη  λόγω απειρίας και σαν παίκτες και σαν οργανισμός (π.χ πρόγραμμα ύπνου). Παρόλα αυτά είμαι πολύ περήφανος που φτάσαμε έως εδώ.

  • Τι πιστεύεις ότι έπαιξε ρόλο στο παιχνίδι με τους CW και ηττηθήκατε;

Πολλοί λόγοι έφταιγαν που χάσαμε. Αρχικά από ότι φάνηκε οι CW προετοιμάστηκαν πολύ καλύτερα από εμάς από στρατηγική άποψη. Μελέτησαν τα picks μας και χάσαμε τα 2 πρώτα games  λόγω outdraft. Επιπλέον κάτι που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ήταν ότι 2 παίκτες της ομάδας ήταν άρρωστοι και δεν είχαμε τον coach μαζί μας στο Βερολίνο με αποτέλεσμα να πρέπει να του μιλάμε στο τηλέφωνο κατά την διάρκεια των picksandbans που δυσκόλεψε την επικοινωνία μεταξύ μας.

  • Λίγα λόγια για την πορεία σου από την πρώτη μέρα στους Millenium.

Ξεκινήσαμε πριν 4 μήνες (Νοέμβριο). Πρώτο τουρνουά που παίξαμε ήταν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό (PGL) που βγήκαμε δεύτεροι κερδίζοντας ομάδες όπως οι G2. Τον επόμενο μηνά παίζαμε τα challenger series qualifiers  και κερδίσαμε 2 γαλλικά τουρνουά με αξιοπρεπή έπαθλα. Περάσαμε στο cs και κερδίσαμε άλλα 2 γαλλικά τουρνουά τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

  • Πώς είναι το περιβάλλον μέσα στην ομάδα ;

Φιλικό, δεν υπάρχουν θέματα μεταξύ μας και ό,τι εμφανίζεται είμαστε αρκετά ώριμοι ώστε να το λύνουμε γρήγορα

  • Ποιοι οι στόχοι σου στο επόμενο διάστημα;

Στόχος είναι το επόμενο LCS promotion στο summer split.

  • Έχεις αφήσει τις σπουδές σου για την επαγγελματική σκηνή, τι σκοπεύεις να κάνεις τώρα;

Αφότου μπήκαμε στο challenger series έπρεπε να μετακομίσω με την ομάδα στην Γαλλία και αναγκαστικά να αφήσω την σχολή μου για ένα διάστημα. Εφόσον είμαστε ήδη στο επόμενο cs θα συνεχίσω να προπονούμαι με την ομάδα στην Γαλλία.

  • Η Millenium φέτος είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύεις πως έχεις παίξει σημαντικό ρόλο εσύ προσωπικά ή ότι συνολικά με το νέο ρόστερ ανεβάσατε το όνομα της ομάδας σε αυτό το επίπεδο;

Νομίζω και εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουμε παίξει σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας αφού είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Γαλλία που αυτό μας δίνει μεγάλο fanbase. Επίσης εγώ προσωπικά δέχομαι πολύ υποστήριξη από το ελληνικό community και σαν αποτέλεσμα και η ομάδα μου. Σαν παίκτες δεν ήμασταν γνωστοί στην Ευρώπη, γίναμε γνωστοί λόγω των επιτυχιών και των πολύ καλών επιδόσεων που έχουμε σαν ομάδα.

  • Πώς είναι η ζωή ενός pro gamer;

Είναι πολύ ευχάριστη, ειδικά για κάποιον που απολαμβάνει το παιχνίδι και δεν το βλέπει μονό σαν δουλειά.

  • Τι θα συμβούλευες στα νέα παιδιά που ξεκινάνε σήμερα και έχουν βλέψεις στο να γίνουν επαγγελματίες;

Πάντα να βάζουν την εκπαίδευση πάνω από όλα, και να εστιάσουν στο να ανεβούν στο soloqueue στον west ώστε να τους δουν ευρωπαϊκές ομάδες.

Ευχαριστούμε πολύ τον I look Pretty για την συνέντευξη που μας παραχώρησε και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη κάνοντας τις διακοπές του, αλλά σε λίγες εβδομάδες ξεκινά και πάλι τις προπονήσεις για την μεγάλη πρόκληση του καλοκαιριού

Περισσότερα νέα για το League of Legends