Συνέντευξη με τον AD Finem Likeabawse

Είναι δυνατός παίκτης, επιτυχημένος streamer και πατέρας

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Είναι δυνατός παίκτης, επιτυχημένος streamer και πατέρας

12798869_1146663572011046_9194057583810407583_n

Το όνομά του είναι Γιώργος «Likeabawse» Παπαδημητρακόπουλος και στα 28 του χρόνια θεωρείται ο πιο γνωστός Έλληνας Hearthstone player αλλά και streamer. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό το οποίο αρκετοί ίσως και να μην γνωρίζουν, είναι πως εδώ και λίγο καιρό είναι και πατέρας της μικρής Αιμιλίας. Αγαπημένο του Class ο Warrior και αγαπημένο του deck ο Scarab Mage.

Τον είδαμε να φτάνει στο Top 16 του PGL που διεξήχθη στη Ρουμανία και θελήσαμε να μάθουμε παραπάνω πράγματα για τον ίδιο, τις επόμενες κινήσεις του, την ένταξή του στην AD Finem και την αποχώρηση του από την Razor’s Edge Gaming, αλλά και φυσικά το πως χειρίζεται πλέον τη δημοτικότητά του με το πασίγνωστου του stream, το οποίο διεξάγει τα βράδια με τον φίλο του και συμπαίκτη Poulmaniac.

Λίγα λόγια για την εμπειρία σου στο PGL που πέρασε

To PGL ήταν από τα λίγα τουρνουά που έχω διασκεδάσει πραγματικά. Ήμασταν τέσσερις Έλληνες παίκτες, δεν γνωρίσαμε και τόσο καλά τον Zuki ο οποίος δεν ήταν και τόσο κοινωνικός, αλλά περάσαμε απίστευτα. Το πρωί παίζαμε στα παιχνίδια γεμάτοι άγχος και νεύρα αλλά το βράδυ κάναμε βόλτες και πίναμε μπύρες, στην παλιά πόλη του Βουκουρεστίου.

Το επίπεδο της διοργάνωσης αλλά και των παικτών ήταν ικανοποιητικό ;

Ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη διοργάνωση, με απίστευτο crew και grills στις κάμερες. Μακάρι να γινότανε κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα αλλά εδώ κοιτάμε πως θα φάει ο ένας τον άλλον και όχι πως θα γίνουμε καλύτεροι. Το επίπεδο των παικτών φυσικά ήταν πολύ υψηλό. Παίκτες όπως οι Thijz, Freakeh, Gaara, Powder, Tholwmenos και Crane δώσανε μια άλλη νότα στο event και ανέβασαν υψηλά το επίπεδο. Ένα και μόνο missplay μπορεί να σου κόστιζε τα series.

Θεώρησε πλέον ένας από τους πιο καλούς αλλά και αναγνωρίσιμους παίκτες της ελληνικής Hearthstone σκηνής, πως αντιμετωπίζεις τον κόσμο πλέον;

Δεν πιστεύω πως είμαι διάσημος, πιστεύω πως είμαι διασκεδαστικός στα stream μου και αυτό μονάχα αρκεί. Είναι ευχάριστο πάντως να μου στέλνουν αρκετά άτομα για να τους κάνω coaching, να τους βοηθήσω στο deck building, να μου φτιάχνουν διάφορα memes στο stream μου κ.α. Είναι πράγματα τα οποία με κάνουν να διασκεδάζω ακόμα περισσότερο αυτό που κάνω.

Έχεις το πιο επιτυχημένο ελληνικό Heartstone stream, τι σημαίνει αυτό για σένα;

Με τον Poulmaniac έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και πλέον καταφέρνουμε να μαζεύουμε αρκετό κόσμο στο stream ειδικά τόσο αργά το βράδυ. Άλλοι παρακολουθούν για το game, άλλοι γιατί τους αρέσει η φάτσα μου αλλά και άλλοι για την παρέα μας. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις την παρέα να μεγαλώνει όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα. Οι πίτσες δεν θα τελειώσουν ποτέ.

Λίγα λόγια για την απόφασή σου να μπεις στην AD Finem

Ο Μάριος (AD FINEM) ήταν πολύ καλός μου φίλος από παλιά, όπως και ο Στέλιος (REG). O Μάριος με τη σειρά του μου έδωσε πολύ καλύτερα resources και αποφασίσαμε με τον Poulmaniac να πάμε πακέτο. Εάν ο Poulmaniac δεν αποφάσιζε να έρθει, ίσως και να μην υπέγραφα με την AD Finem. O Μάριος ήταν αποφασισμένος για εμάς, είναι κάτι το οποίο το αποδεικνύει κάθε μέρα που περνάει. Πιστεύει στο Team και στα άτομα που το αποτελούν.

Θα ασχολείσαι πλέον πιο εντατικά με το Pro Gaming;

Όσον αφορά το Hearthstone προσπαθώ να είμαι κάθε season στο Top 100, ακόμα παίζω στα πολύ μεγάλα online tournaments ώστε να είμαι μέσα στα Preliminaries. Αφιερώνω σχεδόν όλο μου το χρόνο στο game όταν δεν δουλεύω ή δεν ασχολούμαι με την κόρη μου.

Έχοντας βγει και στο εξωτερικό, ποιες πιστεύεις ότι είναι οι διαφορές της Ελλάδας με αυτό;

Τα esports στην Ελλάδα με το εξωτερικό είναι η μέρα με την νύχτα. Από την νοοτροπία των παικτών και την αντιμετώπιση από το σπίτι έως και τα resources των ομάδων. Η Ελλάδα είναι πολύ πίσω σε όλο αυτό και χρειάζεται να γίνει αρκετή δουλειά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ωστόσο έχουμε αρκετά καλούς παίκτες, ειδικά στο Hearthstone.

Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα σου στο κοντινό μέλλον;

Σίγουρα θέλω να σηκώσω το Rumble Town EU στο οποίο πέρασα την περασμένη εβδομάδα και θα αγωνιστούν σε αυτό μεγάλα ονόματα όπως οι Xixo,Rdu, Firebat και Hoej για έπαθλο 2,500 δολαρίων. Υπάρχουν κάποια νέα σχέδια στην AD Finem με τις χορηγίες, μιας και η ομάδα έχει ανέβει αρκετά και υπάρχει πλέον επίσημο site για περισσότερα και όμορφα giveaways στα Streams. Αλλά κύριος μου στόχος είναι με τον Poulmaniac να συνεχίσουμε καλά αυτό που κάνουμε και να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας στο Stream, να τον κάνουμε να γελάει και να περνάει όμορφα.

Ευχαριστούμε το Likeabawse για την παραχώρηση αυτής της συνέντευξης και ευχόμαστε σε αυτόν και την ομάδα του τα καλύτερα στο μέλλον

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft