Συνέντευξη με τον Athana των Oblivion Crusaders

Μια νέα και πολλά υποσχόμενη ομάδα στο χώρο του Hearthstone με πάρα πολλές παρουσίες σε Lan events αλλά και Majors όπως το περασμένο PGL που έγινε στη Ρουμανία.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μια νέα και πολλά υποσχόμενη ομάδα στο χώρο του Hearthstone με πάρα πολλές παρουσίες σε Lan events αλλά και Majors όπως το περασμένο PGL που έγινε στη Ρουμανία

Η Oblivion Crusaders είναι μια νέα και πολλά υποσχόμενη ομάδα η οποία έχει την έδρα της στη Χαλκίδα. Ιδρύεται από τον Βασίλη Χόνδρο γνωστό και ως Teferi1992 τον Φεβρουάριο του 2015, παρόλο που η ιδέα υπήρξε από το 2014. Σε πρώτη φάση η ομάδα ιδρύθηκε με σκοπό την ένταξη κάποιων φίλων σε ένα πιο ερασιτεχνικό- επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να αγωνίζονται ως σύνολο σε κάποια lan events, όμως τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο. Πλέον έχει ενεργή παρουσία στην επαγγελματική σκηνή με αρκετούς παίκτες, ένας εκ των οποίων είναι και ο Athanas ο οποίος εκπροσώπησε την ομάδα του στο φετινό PGL της Ρουμανίας.

Ο νέος και ταλαντούχος παίκτης μίλησε στο Gamespace.gr για την πορεία του και τις βλέψεις του στο μέλλον στην επαγγελματική σκηνή των Esports.

athanas

 Λίγα λόγια για να σε γνωρίσουμε καλύτερα;

Ονομάζομαι Γιάννης Αθανασίου, κατάγομαι από την Χαλκίδα, είμαι 20 ετών και σπουδάζω στο μαθηματικό της Πάτρας όπου βρίσκομαι στο 3ο έτος σπουδών.

Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το παιχνίδι επαγγελματικά;

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το Hearthstone στα τέλη του 2014, και βρίσκομαι στους Oblivion Crusaders από το καλοκαίρι του 2015. Επαγγελματικά δεν μπορούμε να πούμε ότι ασχολούμαι με το παιχνίδι απλώς είμαι tryharder και νομίζω αρκετά ενεργός ώστε να είμαι ανταγωνιστικός απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Έχει ασχοληθεί ποτέ με κάποιο άλλο παιχνίδι;

Για περίπου δύο χρόνια ασχολούμουν με το LoL σε πολύ casual mode.

Τι σε τράβηξε στο παιχνίδι και ασχολήθηκες μαζί του σοβαρά;

Γιατί δεν χρειάζεται δάχτυλα (γέλια). Πέραν της πλάκας όμως μου άρεσε το στρατηγικό του κομμάτι παρά την απλότητα που δείχνει σαν παιχνίδι .

Έχεις συμμετάσχει σε κάποια μεγάλη διοργάνωση στο παρελθόν;

Αντίστοιχη του PGL σίγουρα όχι, όμως έχω λάβει μέρος σε αρκετά online τουρνουά και Lan events ανά την Ελλάδα.

Πως σου φάνηκε η διοργάνωση στο PGL;

Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Εντυπωσιάστηκα απίστευτα με την καλή οργάνωση που είχε το event όπως και με τις εγκαταστάσεις στις οποίες έλαβε χώρα το event.

Είσαι ικανοποιημένος με αυτό που πέτυχες;

Πριν ξεκινήσω το ταξίδι στόχος μου ήταν η δεύτερη μέρα και το Top16, όμως φτάνοντας ως εκεί ήθελα το κάτι παραπάνω.

H ομάδα έχει μπει δυναμικά στο χώρο, συλλέγοντας κάποιους από τους πιο δυνατούς παίκτες της Ελληνικής σκηνής έχοντας παράλληλα βλέψεις στην εγχώρια αλλά και εξωτερική σκηνή

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft