Ο γνωστός streamer SirhcEz, ως substitute στην Liquid

Ο SirhcEz θα είναι ο αναπληρωματικός top laner της Team Liquid A new cycle begins: @SirhcEz joins Liquid https://t.co/lRZTFJKOJJ pic.twitter.com/tDdGTd5rfE — TeamLiquidPro (@TeamLiquidPro) March 1, 2016 Με αυτό το tweet επέλεξε η Team Liquid να ανακοινώσει το νέο της απόκτημα. Ο λόγος για τον Chris «SirhcEz» Enteria ο οποίος θα είναι ο substitute top laner της ομάδας. Ο SirhcEz είναι streamer τα δύο τελευταία χρόνια περίπου. Έγινε πιο γνωστός μέσα από τα stream του παίζοντας μόνο Singed με παράξενα build τα οποία δούλευαν μόνο για εκείνον. Άλλες φορές τον βλέπαμε να παίζει φανατικά Nasus με άκρως επιθετικά items όπως Infinity Edge, […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο SirhcEz θα είναι ο αναπληρωματικός top laner της Team Liquid

Με αυτό το tweet επέλεξε η Team Liquid να ανακοινώσει το νέο της απόκτημα. Ο λόγος για τον Chris «SirhcEz» Enteria ο οποίος θα είναι ο substitute top laner της ομάδας.

Ο SirhcEz είναι streamer τα δύο τελευταία χρόνια περίπου. Έγινε πιο γνωστός μέσα από τα stream του παίζοντας μόνο Singed με παράξενα build τα οποία δούλευαν μόνο για εκείνον. Άλλες φορές τον βλέπαμε να παίζει φανατικά Nasus με άκρως επιθετικά items όπως Infinity Edge, Blade of the Ruined King και άλλα. Πολλές φορές ο σκοπός του stream του ήταν να φτάσει τα χίλια (1000) stacks το οποίο και έκανε.

Όμως το stream είχε ένα πιο μουσικό χαρακτήρα κάποιες φορές καθώς ο Chris τραγουδούσε και έπαιζε κιθάρα για τους θεατές του. Αγαπημένη του φράση; «Let me open gates». Αυτό έκανε στις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με τον φίλο του Trick2G. Δεν σταμάτησε στον Singed και τον Nasus όμως. Με τον Taric στο top lane έχει κερδίσει πολλά high elo παιχνίδια προσφέροντας γέλιο στους viewers και δείχνοντας μας πως αν ξέρεις να παίζεις κάτι καλά μπορείς να κερδίσεις σε όλα τα elo.

Στο video που ακολουθεί μίλησε για την ευκαιρία που του δίνεται:

Θα καταφέρει ο SirhcEz να ανοίξει τις πύλες τους LCS και να παίξει κάποια στιγμή ως βασικός;

Περισσότερα νέα για το League of Legends