Οι Paragon σταματούν το raiding – World of Warcraft

Ένα από τα κορυφαία guilds στο World of Warcraft, οι Paragon, ανακοίνωσαν ότι σταματουν

Platform
 
Genre
 

Ένα από τα κορυφαία guilds στο World of Warcraft, οι Paragon, ανακοίνωσαν ότι σταματούν, οπότε δεν θα είναι στην μάχη για την παγκόσμια πρωτιά στο Legion

paragon logo

Ένα από τα κορυφαία guilds στο World of Warcraft, και στον κόσμο γενικότερα, οι Paragon, ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσουν το raiding, όταν θα έρθει η στιγμή για να διαγωνιστούν για την παγκόσμια πρωτιά στο Legion. Καθώς πρόκειται για ένα guild στο οποίο παίζουν μόνο Φινλανδοί, βρήκαν ότι είναι δύσκολο να έχουν αρκετούς παίκτες που θα μπορούσαν να μιλήσουν την απαιτούμενη γλώσσα, και θα είχαν και την αφοσίωση που χρειαζόταν για το παιχνίδι ώστε να είναι από τούς καλύτερους στον κόσμο.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του guild, όπου ο guild leader Seita δημοσίευσε μια σύντομη δήλωση λέγοντας ότι: «Έχουμε αποφασίσει να σταματήσουμε το raiding που προφανώς σημαίνει ότι δεν θα είμαστε μέσα στον ανταγωνισμό για την πρωτιά στο Legion ( το επόμενο expansion του World of Warcraft που έρχεται μάλλον τον Σεπτέμβριο ). Στο τέλος έπρεπε να αποφασίσουμε εάν θα αλλάζαμε το σύστημα της ομάδας σε παγκόσμιο, παίζοντας και με μη Φινλανδούς ή να σταματήσουμε. »
Άλλες επιλογές εξετάστηκαν επίσης, « Για μια στιγμή βλέπαμε σοβαρά το ενδεχόμενο να γινόμασταν ένα πολυεθνικό guild, αλλά στο τέλος αποφασίσαμε ότι δεν άξιζε τον κόπο . Αυτή η ερώτηση υπήρχε πάνω από τα κεφάλια μας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι ήταν πάντα μια πρόκληση το να έχεις ένα σταθερό φινλανδικό roster 20 – 25 ατόμων. Αυτή τη φορά δεν υπήρχε η επιλογή των 10 ατόμων για να μας διασώσει. »

Τα επιτεύγματα των Paragon είναι εντυπωσιακά, με παγκόσμιες πρωτιές σχετικά με το πιο πρόσφατο περιεχόμενο στο παιχνίδι, και συνήθως η χειρότερη τους δεύτερη θέση είναι πίσω από τους αντιπάλους τους, τους Method, ένα άλλο guild που αντιμετώπιζε προβλήματα κατά τον προηγούμενο χρόνο και τώρα έχει χωριστεί στα δύο. Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα τους στο fansite WoW Progress για να δείτε πόσο καιρό είναι στην κορυφή του παιχνιδιού, ή στο κάτω μέρος της επίσημης ανακοίνωσης για τον πλήρη κατάλογο των kills τους.
Όσο για το τι σχεδιάζουν, ο Seita δεν είναι σίγουρος, λέγοντας ότι « Πηγαίνοντας προς τα εμπρός δεν έχω ιδέα αν θα παίζουμε WoW υπό οποιαδήποτε ιδιότητα στο μέλλον, θα πρέπει να δούμε ποια είναι η κατάσταση κατά το ξεκίνημα του Legion . Τέλος μπορείτε να δείτε κάποιους από εμάς στο Overwatch. »

Την επίσημη ανακοίνωση τους καθώς και φωτογραφίες από τα raids μπορείτε να δείτε εδω 

Εδώ είναι το βίντεο από την τελευταία τούς μάχη στο Warlords of Draenor, και, ενδεχομένως, την τελευταία που θα δούμε πλέον:

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.