Mega Man Legacy Collection στο Nintendo 3DS!

Ετοιμαστείτε για κλασσικές, αλλά και νέες, μάχες με την φιγούρα του Mega Man!

Platform
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Ετοιμαστείτε για κλασσικές, αλλά και νέες, μάχες με την φιγούρα του Mega Man!mega-man-legacy-3ds

Ο θρυλικός Μπλε Βομβιστής της Capcom έρχεται στο Nintendo 3DS! Το Mega Man Legacy Collection κάνει το ψηφιακό του ντεμπούτο στο ηλεκτρονικό κατάστημα του 3DS στην τιμή των 14.99€. Εκτός από πιστές αναπαραγωγές των κλασσικών παιχνιδιών, αλλά και δυνατοτήτων του προηγούμενου τίτλου (όπως το Challenge Mode), υπάρχει νέο content στην έκδοση για το 3DS. Έντεκα νέα challenges μπορούν να ξεκλειδωθούν, χρησιμοποιώντας την ειδική φιγούρα του Mega Man. Νέο art και ιστορικά κομμάτια έχουν προστεθεί στο Museum Mode, όπως αυθεντικά NES cart designs και διαφημίσεις του παιχνιδιού από τις δεκαετίες ’80 και ’90.

Σχετικά με το Mega Man Legacy Collection

Το Legacy Collection είναι μία γιορτή της ιστορίας του Μπλε Βομβιστή της Capcom! Το παιχνίδι περιέχει πιστές αναπαραγωγές των έξι κλασσικών παιχνιδιών (Mega Man 1-6), αλλά και νέους τρόπους για να το απολαύσει κανείς με τα Challenge και Museum Modes. Το Challenge Mode χρησιμοποιεί στοιχεία του gameplay και από τους έξι πρώτους τίτλους, με κλιμακούμενη δυσκολία για έμπειρους παίχτες, αλλά και νέους! Το Museum Mode περιέχει μία μεγάλη συλλογή από production art και αυθεντικά σκίτσα, ιδανικό για οποιονδήποτε φαν του παιχνιδιού, αλλά και της ιστορίας του video gaming!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site εδώ!

Γεννημένος το 1991, φανατικός gamer από τη στιγμή που έπεσε στα χέρια μου μία δισκέτα με το πρώτο Mortal Kombat για υπολογιστή! Έκτοτε έχω παίξει από puzzle games μέχρι τα νεώτερα ΜΜΟ, ώντας ταγμένο fanboy της Blizzard! Πλέον μένω στο Groningen της Ολλανδίας, όπου του χρόνου ξεκινάω το Bachelor για Media Studies.