Χιλιάδες ψεύτικα hacks στο CS:GO

Ο χρήστης «AndroidL» χρησιμοποιήσε hacks που στην ουσία δεν λειτουργούσαν πραγματικά

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Αν είσαι λάτρης των multiplayer online παιχνιδιών, τότε θα γνωρίζεις ότι το χειρότερο που μπορεί να αντιμετωπίσεις είναι να συναντήσεις κάποιον παίκτη που κλέβει. Ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι το Counter Strike Global Offensive στο οποίο ένας επιτήδειος κατάφερε να κάνει αρκετούς λογαριασμούς να αποκλειστούν εξαιτίας της εφαρμογής τους.

2016-02-03-image-5

Ο χρήστης «AndroidL» χρησιμοποιώντας hacks που στην ουσία δεν λειτουργούσαν πραγματικά και υποσχόμενος ότι μπορούσαν να κάνουν τα πάντα,προσέλκυσε αρκετά άτομα να τα δοκιμάσουν,αλλά αυτό που δεν ήξεραν οι επιτήδειοι είναι ότι είχαν «ημερομηνία λήξης».

Το έργο του «AndroidL» είχε προβληθεί πάνω από 26.000 φορές και είχε μόλις 5500 λήψεις, ενώ παράλληλα χρήστες στο Reddit δημοσίευαν την δυσαρέσκεια τους καθώς χαρακτήριζαν την εφαρμογή «αναξιόπιστη» μιας και πλέον δεν είχαν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους.

Με την χρήση μιας εφαρμογής, ο «AndroidL» μπορούσε να υπολογίσει πόσοι λογαριασμοί είχαν αποκλειστεί κατά την πάροδο του χρόνου.

2016-02-03-image

Τα ψεύτικα hacks ήταν τόσο επιτυχημένα, που ο AndroidL υποσχέθηκε την εξέταση νέων τρόπων για αυτό το είδος, νομίζοντας πως όλοι θα ήθελαν πλεονέκτημα σε ένα παιχνίδι με πολλούς παίκτες.

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.