To Heroes of the Dorm επιστρέφει για το 2016

Το δημοφιλές κολεγιακό τουρνουά Heroes of the Storm άνοιξε τις εγγραφές του για το 2016

02/02/2016
Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το δημοφιλές κολεγιακό τουρνουά Heroes of the Storm άνοιξε τις εγγραφές του για το 2016. Είστε έτοιμοι;

YJR07F5O4EEA1453944388323

Το Ηeroes of the Dorm διοργανώνεται από τη Blizzard Entertainment και από την TeSPA (την Αμερικάνικη Ένωση για eSports). Οι εγγραφές για το τουρνουά αυτό έχουν αρχίσει από τις 28 Ιανουαρίου και θα κρατήσουν μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου. Μέρος μπορούν να πάρουν μόνο ομάδες από φοιτητές από τη Βόρεια Αμερική και τον Κανάδα. To βραβείο για τους νικητές είναι απολύτως δελεαστικό: δωρεάν δίδακτρα (συγκεκριμένα 25.000 δολάρια τον χρόνο) για όσα χρόνια διαρκούν οι σπουδές τους.

Γιατί είναι σημαντικό το Heroes of the Dorm 2016; Πέρσι, για πρώτη φορά στον δυτικό κόσμο, οι τελικοί του Heroes of the Dorm 2016 αναμεταδόθηκαν ζωντανά στην τηλεόραση από το μεγάλο αθλητικό αμερικανικό δίκτυο ESPN (Entertainment and Sports Programming Network). Aυτό ήταν ένα πρώτο άνοιγμα των eSports στον κόσμο των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης. Είναι γεγονός ότι τα eSports γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα: στις αρχές του 2016, το ESPN άνοιξε διαδικτυακό portal και για eSports, το οποίο περιλαμβάνει streams, συνεντεύξεις και ειδήσεις. Έτσι λοιπόν, όπως και πέρσι, οι αρχικοί γύροι του Heroes of the Dorm 2016 θα προβληθούν διαδικτυακά μέσω streams από το ESPN3, το Twitch και το YouTube. Oι ημιτελικοί και ο τελικός θα προβληθούν ζωντανά στο κανάλι ESPN2 στις 9 και 10 Απριλίου.

Τέλος, για όσους δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά αυτό, υπάρχει ένας επιπλέον τρόπος να κερδίσουν 10.000 δολάρια. Πρόκειται για το Heroes of the Dorm bracket challenge: πρέπει να μαντέψετε όσο πιο σωστά γίνεται τις ομάδες και τα match-ups για τον γύρο των 64! Περισσότεροι κανόνες για το challenge αυτό θα ανακοινωθούν λίγο πριν αρχίσει το τουρνουά.

Oρίστε το επίσημο διαφημιστικό video για το φετινό Heroes of the Dorm:

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm