WoW: Η επιστροφή της Alpha περιόδου του Legion

Συγκεντρώσαμε σε αυτήν τη δημοσίευση τις μεγαλύτερες αλλαγές και τις νέες προσθήκες στους Alpha servers του νέου expansion του World of Warcraft

25/01/2016
Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Συγκεντρώσαμε σε αυτήν τη δημοσίευση τις μεγαλύτερες αλλαγές και τις νέες προσθήκες στους Alpha servers του νέου expansion του World of Warcraft.

H Alpha περίοδος του Legion είχε κάνει ένα διάλειμμα για τις γιορτές και επέστρεψε στις 14 Ιανουαρίου με πολλές αλλαγές και καινούργια στοιχεία. Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός και είχαμε χρόνο να συλλέξουμε όλες τις πληροφορίες, σας τις παρουσιάζουμε περιληπτικά.

Νέα Specialisations

QZ2ICC3FK89C1446614219831

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν μπει όλα τα specialisations για όλα τα classes στους Alpha servers. Με την επιστροφή της, η Alpha έδωσε τη δυνατότητα να παίξουμε κάποια επιπλέον builds. Το κυριότερο είναι ότι επιτέλους όσοι είναι στην Alpha μπορούν να παίξουν Shaman (προηγουμένως αυτό το class δεν ήταν διαθέσιμο), αλλά και το tanking spec του νέου class, του Demon Hunter! Αναλυτικά, όλα τα καινούργια specialisations είναι:

  • Vengeance Demon Hunter
  • Elemental Shaman
  • Enhancement Shaman
  • Guardian Druid
  • Restoration Druid
  • Marksmanship Hunter
  • Discipline Priest

To νέο Class Order Hall για τους Shamans

497354

Πέρα από κάποιες απόπειρες με ελαφρώς παράνομα μέσα, δεν ξέραμε και πολλά πράγματα για το αρχηγείο των Shamans, μίας και – όπως είπαμε – αυτό το class δεν υπήρχε στην Alpha. Πλέον, όσοι είναι στην Alpha μπορούν να μπουν στα άδυτα του Maelstrom, του Class Order Hall των Shamans. Aν ανοίξετε τον χάρτη του Azeroth και δείτε την δίνη μες στη μέση της θάλασσας, εκεί ακριβώς βρίσκεται το Maelstrom. Το Οrder Hall των Shamans βρίσκεται μέσα σε έναν σπηλαιώδη χώρο, σε ένα νησάκι που περιβάλλεται από άγρια κύματα. Οι Shamans είναι τυχεροί, γιατί το Order Ηall τους περιλαμβάνει και ένα minigame, το οποίο θυμίζει το επιτραπέζιο παιχνίδι Othello!

Nέα ζώνη και δύο νέα dungeons

497267

Η νέα ζώνη, που είναι διαθέσιμη πλέον στην Alpha, ονομάζεται Val’Sharah. Δεν θα πολυλογήσουμε για τη ζώνη αυτή, απλά να ξέρετε ότι είναι η πατρίδα του Cenarius και όλων των Druids. Πρόκειται για μία πολύ όμορφη ζώνη με υπέροχα δάση και πολύ πράσινο, συγχρόνως όμως κάποια σημεία της έχουν καταστραφεί από τις δυνάμεις του Xavius και του Emerald Nightmare.

Eπιπλέον, έχουν προστεθεί δύο νέα dungeons για 5 άτομα, το Darkheart Thicket και το Vault of the Wardens. Στα παρακάτω videos, μπορείτε να δείτε τον Sco, τον Guild Master του διάσημου guild Method, να «καθαρίζει» αυτά τα dungeons με την ομάδα του.

Νέα mounts

Τέσσερα νέα mounts έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην Alpha. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πώς μπορεί κάποιος να αποκτήσει αυτά τα mounts. Ορίστε 4 videos από το δίκτυο PyP Gamers με αυτά τα mounts:

Mεγάλες αλλαγές για Tanks και Healers

0ETABVOD6M741446614219274

Το tanking και το healing στο Legion φαίνεται ότι θα θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές του Wrath of the Lich King. Tα tanks θα έχουν πολύ περισσότερο health από τους άλλους παίκτες, αλλά θα χρειάζεται αρκετή προσοχή στο healing τους. Από την άλλη, oι healers θα πρέπει να προσέχουν το mana και τα cooldowns τους, ενώ ξεχάστε πλέον την εποχή που τα absorbs κυριαρχούσαν, μιας και αυτά θα αφαιρεθούν τελείως. Διαβάστε εδώ τη δημοσίευση του Celestalon, όπου εξηγούνται όλες αυτές οι αλλαγές.

Θα έχουμε δύο νέα Battlegrounds;

GA7F489

Ένας παίκτης δημοσίευσε στο Reddit εικόνες από το PvP Interface της Alpha. Στις εικόνες αυτές, φαίνονται ξεκάθαρα δύο νέοι χάρτες για battlegrounds που βρίσκονται υπό κατασκευή. Ο πρώτος ονομάζεται «Assault on Stormwind» (Επίθεση στη Stormwind) και εμφανίζεται ως battleground για 40 άτομα (20 εναντίον 20). Ο δεύτερος έχει απλά το όνομα ενός μέλους της τεχνικής ομάδας του World of Warcraft (Nathaniel Chapman) και μάλλον θα είναι ένα πολύ μεγάλο battleground για 80 άτομα (40 εναντίον 40).

Αυτές είναι οι πιο σημαντικές νέες αλλαγές και προσθήκες στην Alpha του Legion. Δεν συμπεριλάβαμε τα πάντα για να μην σας κουράσουμε. Παρ’ όλα αυτά, να ξέρετε ότι θα ακολουθήσουν πολλά άρθρα και (πιθανότατα) blog posts για το Legion, ώστε να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για το νέο expansion του WoW. Μπορεί το παιχνίδι να έχει γεράσει αρκετά πλέον, αλλά το Legion φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον μέχρι στιγμής! Τα λέμε σύντομα!