Αλλαγές στο matchmaking του Heroes of the Storm

Τέλος το five man pre-made στο Heroes of the Storm Η Blizzard πραγματοποιεί σημαντικές αλλαγές στο matchmaking του Heroes of the Storm, καταργώντας το solo-queing σε five man pre-made. Ο κανόνας του matchmaking που είχε δημιουργήσει αντιδράσεις στο κοινό του Heroes of the Storm καταργείται οριστικά, και πλέον το matchmaking έχει ως εξής: Solo Players: Δεν μπορούν να μπουν σε match εναντίον parties τεσσάρων ή πέντε παικτών. Duo players: Δεν μπορούν να μπουν σε match εναντίον parties πέντε παικτών. Three-player parties: Δεν μπορούν να μπουν σε match εναντίον parties γενικά. Ο βασικός κανόνας είναι πως πλέον είναι σχεδόν απίθανο οι παίκτες να μπουν σε […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Τέλος το five man pre-made στο Heroes of the Storm

ScreenChanges1-1

Η Blizzard πραγματοποιεί σημαντικές αλλαγές στο matchmaking του Heroes of the Storm, καταργώντας το solo-queing σε five man pre-made. Ο κανόνας του matchmaking που είχε δημιουργήσει αντιδράσεις στο κοινό του Heroes of the Storm καταργείται οριστικά, και πλέον το matchmaking έχει ως εξής:

  • Solo Players: Δεν μπορούν να μπουν σε match εναντίον parties τεσσάρων ή πέντε παικτών.
  • Duo players: Δεν μπορούν να μπουν σε match εναντίον parties πέντε παικτών.
  • Three-player parties: Δεν μπορούν να μπουν σε match εναντίον parties γενικά.

Ο βασικός κανόνας είναι πως πλέον είναι σχεδόν απίθανο οι παίκτες να μπουν σε match εναντίον μιας ομάδας που έχει 3 ή περισσότερα μέλη από το μεγαλύτερο party της ομάδας τους. Όπως διαβάζουμε σε δήλωση της Blizzard, «Αυτό σημαίνει ότι είναι ακόμα πιθανό να παίξει κάποιος εναντίον ενός μεγαλύτερου party, αλλά αυτό θα συμβαίνει πολύ πιο σπάνια.»

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τι ισχύει στο matchmaking εδώ.

Πηγή: GosuGamers

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.