Καλωσορίζουμε το Virtuallity.gr!

Το νέο site της Virtuallity είναι πλέον online!

Το νέο site της Virtuallity είναι πλέον online! 

11760213_726126504186621_5621647716779019045_n Μπορεί πριν χρόνια, η εικονική πραγματικότητα να ήταν ένα θέμα που φάνταζε «μακρινό» αλλά πλέον βρίσκεται εδώ και ολοένα και αναπτύσσεται. Στη χώρα μας, αυτό το «καθήκον» το έχει αναλάβει η Virtuallity, που είναι και η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ως κεντρικό ενδιαφέρον της την εικονική-επαυξημένη πραγματικότητα. Με τη σειρά του, χθες εγκαινιάστηκε και το νέο site της εταιρείας και εμείς καλωσορίζουμε και επισήμως το virtuallity.gr .

Με μία πρώτη ματιά στο site, είναι εμφανές το πόσο καλοστημένο και εύκολο στη πλοήγηση είναι, αφού διαθέτει ξεχωριστούς τομείς τους οποίους μπορείτε να εξερευνήσετε. Πριν συνεχίσουμε, πρέπει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη τόσο στην ελληνική γλώσσα όσο και στην αγγλική.

Ξεκινώντας λοιπόν με τον πρώτο τομέα, ερχόμαστε σε επαφή με τις κατηγορίες των συσκευών της εικονικής πραγματικότητας. Σε περίπτωση που θέλουμε παραπάνω πληροφορίες, επιλέγοντας την επιθυμητή συσκευή, εμφανίζονται τα στοιχεία της καθώς και τα ειδικά χαρακτηριστικά και η λειτουργία της. Μπορείτε να περιηγηθείτε από τους ελεγκτές κίνησης και τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας μέχρι και τις κάμερες 360 μοιρών και τις μάσκες εικονικής πραγματικότητας για παιχνιδομηχανές και όχι μόνο.

Στη συνέχεια, βρίσκουμε τον τομέα των υπηρεσιών, όπου δίνονται αναλυτικά όλες οι δυνατές υπηρεσίες που μπορούν να παραχθούν όπως οι υπηρεσίες εξοπλισμού και εφαρμογών ή χονδρικού και λιανικού εμπορίου κτλπ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι υπηρεσίες απευθύνονται τόσο σε εταιρείες και οργανισμούς όσο και σε ιδιώτες.

Ο τρίτος τομέας αφορά τις εφαρμογές όπου ενημερωνόμαστε για τις πλατφόρμες στις οποίες εξειδικεύεται η εταιρεία στην ανάπτυξη των εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας. Επίσης, σας δίνεται η ευκαιρία, αν τυχόν ασχολείστε ή ενδιαφέρεστε να αναπτύξετε τη δική σας εφαρμογή για την επιχείρηση σας ή για το αντικείμενο σας, να επικοινωνήσετε με την εταιρεία και να επέλθει η απαραίτητη συνεννόηση έτσι ώστε να καλυφθούν πλήρως οι απαιτήσεις σας.

Στο τομέα των σεμιναρίων, δίνονται πληροφορίες σχετικά με την εικονική πραγματικότητα που πλέον αποτελεί το μέλλον της τεχνολογίας και υπάρχει η δυνατότητα κατάρτισης με ταχύρρυθμα σεμινάρια διάρκειας 15 ωρών, τα οποία αποτελούνται από 5 μέλη σε κάθε τμήμα. Επίσης, μετά από συνεννόηση με την εταιρεία, υπάρχει και η δυνατότητα ιδιαιτέρων μαθημάτων. Βέβαια, και στις δυο περιπτώσεις, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνώση C#, C++, βάσεων δεδομένων και δικτύων.

Αξιοσημείωτο επιπροσθέτως, είναι το γεγονός ότι η Virtuallity, πέρα από την ενασχόληση της με τις τεχνολογίες της εικονικής πραγματικότητας, διαθέτει και το δικό της τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης. Ο πρώτος τομέας, όπως γίνεται αντιληπτό, ασχολείται με την ανάπτυξη και την έρευνα προϊόντων εικονικής-επαυξημένης πραγματικότητας και εξομοιωτών κίνησης. Ο δεύτερος τομέας, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον πρώτο, ασχολείται με την ανάπτυξη των εφαρμογών στις διάφορες πλατφόρμες.

Τέλος, βρίσκουμε τον τομέα της επικοινωνίας, όπου μέσω e-mail ή τηλεφώνου η εταιρεία είναι διαθέσιμη να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο. Επίσης, στη σελίδα θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε ολοκληρωμένους και λεπτομερείς οδηγούς χρήσης και επεξηγηματικά βίντεο για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα της Virtuallity.

Αυτό που μένει, είναι να ευχηθούμε ένα δυναμικό ξεκίνημα και στο site της Virtuallity, η οποία μας δίνει την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με το μέλλον της τεχνολογίας και η οποία ήρθε, για να μείνει.

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.